čtvrtek 18. května 2017

Bazar traktorů zetor

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů traktory zetor. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Pohled Zemědělský traktor , Zetor Zemědělské traktory - Agriaffaires. Informace o značce Zetor a jejich traktorech. Také diskuze o tom, proč jsou jejich traktory populární.


PRODEJ - MONTÁŽ - DOVOZ - LEASING.

Traktůrek má motor z oktavie spartak a chytá krásně. Má dvě převodovky 4xkapalinové. Prodám téměř kompletní řízení na traktory Zetor UŘ1.


Táhla hydrauliky Zetor Crystal, kompletní, s výměnnou koncovkou. Bagry, traktory , valníky a další stroje potřebné v zemědělství a lesnictví jsou umístěny v. Zetor k prodeji - aktualně nabízíme více než inzerátů Zetor od. Bazar stavebních strojů Václav . První prototyp traktoru Zetor dokončil tým konstruktérů vedený prof.

Naše společnost je již více než let oficiálním prodejcem nových . Specializujeme se na prodej traktorů a náhradních dílů unifikované řady I, III, IV, jako doplňkový . Prodej majetku obce – zemědělský kolový traktor Zetor s minimální kupní cenou . Nabízíme traktory , lesní nástavby a stroje firem John Deere, Pöttinger a Zetor. Zetor na prodej – bazar , použité pracovní stroje a zemědělská technika. Jan Kuchař – Velim je autorizovaný prodejce a regionální zástupce firmy Zetor v regionech Kolín, Kutná Hora, Nymburk, Praha – východ.


Zetor , kde vyřešíte koupi i prodej pracovních . V sobotu proběhl již ročník setkání historických traktorů ve Škrdlovicích, . Zetor - zajišťujeme prodej traktorů , financování, servis, prodej náhradních dílů, školení a. Traktory ZETOR od firmy MITRENGA a. Brněnský Zetor tractors letos prodá méně traktorů než loni. Důvodem nižších prodejů je . Proto si také získal pověst traktoru na celý život. Zetor Major je spolehlivý, výkonný a na údržbu nenáročný model. Univerzální zemědělský kolový traktor Zetor. Využijte širokou nabídku použitých vozidel Zetor Zemědělské vozidlo určených ke.


Nagyon jó állapotban lévő, kisgazdaságból származó gép.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky