pátek 26. května 2017

Prodej zahradního domku

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Prodej , pronájem zahrady 10. Z osobních důvodů prodám zahradní DOMEK na nářadí o rozměru 5xm s. Zahradní domek ,domek na nářadí, chatka. Přes 7zahradních domků v nabídce. Prodáváme a montujeme zahradní domky , chatky, zahradní chaty, pergoly, zahradní domky na nářadí, dřevěné domy, .

Havířov - Hledáte zahradní domek na prodej v této lokalitě? Prohlédněte si zahradní domky na prodej v lokalitě Havířov na REALCITY. Chrastava - Hledáte zahradní domek na prodej v této lokalitě? Dobrý den, budeme prodávat zahradní domek. Zahrádku-pozemek máme již let, ale dříve . Dřevník Henry, PROKLIMA stínící . Výroba, prodej , doprava i montáž dřevěných mobilních chat, dřevostaveb, zahradních domků , modulových systémů.


Nabízíme mobilní a montované bytové.

Prodáváme zahradní domky , dřevěné chatky, chaty, dřevostavby, sruby, altány, domky na . Výroba a prodej Dřevěné zahradní domky , zahradní domky , dřevěné chatky, dětské dřevěné domeček. Vyrábíme a montujeme zahradní domky , pergoly, garážová stání, přístřešky, prodejní stánky, domky na nářadí aj. Vítáme Vás v e-shopu svet-chatek. Naše firma prodává a montuje zahradní domky , . Prodáváme kvalitní plechové zahradní domky amerického výrobce Duramax.


Zajišťujeme prodej , technické poradenství, montáže a záruční a pozáruční servis. Vše s důrazem na kvalitu a nízkou cenu. Navíc s dopravou ZDARMA u vybraných produktů. Vyrábíme, montujeme a prodáváme zahradní domky , chaty, chatky v podobě nezateplených i zateplených staveb. Doprava, montáž po celé ČR.


Zabýváme se prodejem a servisem zahradní a komunální techniky . Vyrábíme zahradní domky , chaty, pergoly, garážová stání, stánky i atypické stavby. Prvotřídní kvalita - vše certifikováno Dřevařským ústavem. Exkluzivně nabízíme k prodeji zahradní domek na soukromém pozemku ve Zlíně Malenovicích o velikosti 3m chata m2. Elektřina přivedena k chatě, ale . Karibu zahradní domky zahradní domek sauny prodej infrasauny.


ZAHRADNÍ DOMKY VÝROBA A PRODEJ.

Chatka je dřevěná a komínová stěna je zděná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky