úterý 23. května 2017

Ploty drevené

Dřevěné ploty za trvale nejnižší ceny. Různé styly dřevěného oplocení dle vašeho individuálního přání. Nabízíme vám bezzákladové ploty , zástěny ze dřeva a dělící dřevěné stěny.


Všechny naše výrobky jsou ošetřeny tlakovou impregnací proti hnilobě i škůdcům. U dřěvěných plotů existuje nepřeberné množství možností, jak se můžete přesvědčit v naší obsáhlé fotogalerii .

Povrchová úprava sloupků je buď žárový pozink a nebo . Použití k oplocení pozemků, možno i svažitých kopíruje terén (s plotovým polem lze pohnout). Plotové dílce jsou tlakově . Vyrábíme dřevěné ploty , pergoly a terasy nejvyšší kvality nejen v Hradci Králové. Všechny dřevěné ploty , plotovky, plotová prkna i rýgle dodáváme v přírodním provedení, proto přikládáme doporučení na přípravky, kterými lze dřevo ošetřit. Sušené a hoblované dřevo na váš plot. Zjistíte, že naše ceny jsou nejlepší.


Vyrábíme a stavíme tradiční dřevěné venkovské ploty masivního provedení.

Máme již roků zkušeností. Ploty dodáváme ve dvou stupních dokončení: 1. STANDARD jsou k připevnění vodorovných ráhen na sloupky použity kovové svorníky. Jaké dřevo se hodí na dřevěné ploty ? Typy dřevěných plotů , druhy dřevin vhodných na ploty , základy plotu , prodloužení životnosti dřevěných plotů. Každý plot vymezuje hranice pozemku, chrání před vniknutím volně pobíhajících zvířat, zabraňuje nekontrolovanému úniku malých dětí ven na . Náš plot môže oddeľovať úžitkovú a obytnú záhradu, hospodársku časť, oblasť na . Kované ploty jsou v dnešní době stále více moderní a žadáné. K dřevěným plotům přizpůsobujeme branky i brány.


Nejčastěji montujeme dřevěné plaňky na kovovou kontrukci vč. Drevené ploty za trvale najnižšie ceny. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Ceskeploty.


Když jdeme okolo nějakého domu, jako první nám padne do oka plot. Rákosový plot Rozměry: 100x600. Ploty se skládají z jednotlivých dílců: plotovky, ráhna, sloupky, kotvící trny a příslušenství pro konečnou dodávku. Standardně jsou plotovky . Pro výrobu oplocení používáme kvalitní dřeviny = zaručená dlouhá životnost plotu !

Vyrobíme pro vás stylové dřevěné ploty , které budou ozdobou vašeho . Co by to bylo za domov bez našeho dřevěného plotu ? Zabraňte pohledům zvědavých sousedů a kolemjdoucích s našimi . Budujeme ploty dřevěné , betonové i hliníkové, přesně podle Vašeho přání, tak, aby ladily s celkovou architekturou domu a zahrady a plnily svůj účel – chránily .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky