středa 17. května 2017

Houpačka monte carlo

Kovová zahradní houpačka Monte Carlo s velkou stínící textilní stříškou. Stabilní konstrukce je zajištěna kovovou kostrou, která je opatřena nástřikem, který je . Velice pevná a bytelná houpačka pro osoby. Sedadlo je upevněno na pružinách.


Rám malovaný práškovou barvou pro lepší ochranu proti korozi.

HECHT MONTE CARLO zahradní houpačka. Zahradní třímístná lavice se hodí pro . Designová zahradní houpačka MONTE CARLO na první pohled zaujme svými květinovými vzory. Prohlédněte si cenové nabídky na Hecht Monte Carlo od obchodů na Zboží.


Při vhodné údržbě je možné houpačku nezakrývat před deštěm. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓. Do porovnávače Vložit poznámku Položit dotaz Vytisknout. Houpačka zahradní Rojaplast Monte Carlo.

Vysoce luxusní zahradní houpačka Monte Carlo pro maximální relaxaci na zahradě. Produkt je skladem u Vás za dny. Pěkný design a pevná stabilní konstrukce z kovu. Solidní, pevná konstrukce rámu houpačky. Letní měsíce plné sluníčka nás doslova vybízí k tomu, abychom trávili volný čas v přírodě.


A znáte něco lepšího než lehké pohupování na zahradní houpačce. Pohodlná zahradní houpačka s pevnou kovovou konstrukcí a velkou stínící stříškou. Stříška je vyrobena z polyesteru, má speciální tunely přizpůsobené střešní konstrukci houpačky.


Dopřejte si ten pravý relax s touto houpačkou ! Ratanové nízké relaxační křeslo kolekce Monte Carlo Lounge značky Alexander Rose. Hliníková konstrukce je opletena umělým ratanem. Rozměr kovové zahradní houpačky MONTE CARLO : 213x155x170cm, nosnost 350kg.


Podívejte se na svou zahrádku z pohupující se . Vhodné pro zahradní kryté plochy a exteriéry. Rozměry houpačky jsou 213x105x155cm rozměr sedáku: 170x50x70cm rozměr podušek: (3x) 125x57x8-cm. Luxusní zahradní houpačka pro osoby s pevnou a stabilní kovovou konstrukcí, bohatě polstrovaným podsedákem a . Obsah balení: 1x houpačka MONTE CARLO.

Nosnost 2kg Rozměr celkový 168x165x1cm. Jelikož se jedná o nadrozměrnou zásilku, cena za dopravu je uvedena v ceníku dopravy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky