pondělí 22. května 2017

Kryt na kruhový bazén

Kryt na kruhový bazén je řešen ze dvou půlkruhů s tím, že jeden je pevný a druhý půlkruh nadjíždí nad pevný. Dá se s ním v podstatě obtáčet dokola celého . Nafukovací kryt pro kruhový bazén. Představte si na Vašem kruhovém bazénu lehkou fólii, nafouknutou vzduchem jako bublinu, po které déšť steče a která udrží . Mám kruhový bazén průměr m, zapuštěný (nad zemí je asi cm).

Neustálá manipulace s plachtou mne nebaví. Nemá někdo radu na výrobu krytu , . Máte doma kruhový bazén a ptáte se, zda ho jde zastřešit? Zastřešení kulatých bazénů je možné řešit stejně . Prodlužte si koupání až na šest měsíců v roce!


Koupejte se i při špatném počasí! Usnadněte si výrazně péči o čistou vodu i bazén !

Chraňte své děti a čtyřnohé . Tyto kryty jsou konstruovány jako jednotlivé segmenty, které se do sebe. Kryt se při skládání složí jako paravan a přetočí se do připraveného stojanu . Krycí materiál jsou použity polykarbonátové desky. Tato kombinace zaručuje velmi nízkou hmotnost segmentů.


Je mnoho způsobů jak zakrýt a zastřešit kulatý kruhový bazén. Kryt Poolor je vždy půlkulatý, obloukový, mobilní (posuvný). Pevný kryt na nafukovací bazén.


Revoluční zastřešovací systém pro nadzemní i zapuštěné bazény. Maximální ochrana i bezpečnost . BazénMajitelům bazénů - současným i budoucím. Bazén bez krytu není potěšení, ale utrpení ! Zkrytí kruhového bazénu otočná kopule.


Jsme specialisti na zastřešení kruhových bazénů. Náš jednoduchý a funkční systém zakrytí bazénu proti povětrnostním vlivům funguje na 1!

Vítejte na stránkách tuzemského výrobce nafukovacích krytů pro zahradní bazény. Nabízím mobilní zastřešení bazénu , ověřené více než čtrnáctiletou zkušeností . Na přikrytí kruhového bazénu Easy Set, Fast Set, Tampa o průměru 3cm. Chrání bazén před nečistotami.


Sezónní zastřešení m kruhového bazénu zapuštěného i nadzemního kulatého do průměru m. Hliníková konstrukce potažená . Vysoké posuvné zastřešení bazénu ORIENT od Alukovu - produktová stránka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky