úterý 30. května 2017

Stínící plachta

Velká praktická stínící plachta o velikosti 5x5m je skvělou alternativou slunečníku. V naší nabídce najdete sluneční stínící plachty o rozměrech 3x3m. Jejich výhodou je, že zaručují příjemný stín a chládek a chrání proti škodlivému UV záření. Navíc sluneční plachty za trvale nejnižší ceny.


Sluneční plachta čtyřúhelník. Na Bianu najdete stínicí a krycí plachty nejen k bazénům, stínidla do aut i markýzy.

Užívejte si slunečné dny bez rizika. Doporučujeme naše stínící plachty proti slunci, které se hodí do zahrady, na terasu i na pergolu a lze je dodat jak ve tvaru trojúhelníku, tak čtverce. Stínící plachty , které jsou vhodné k zastínění jakýchkoliv ploch.


Slouží jako alternativa zastínění pergoly pomocí markýzy. Originální napínací slunečník čtvercového tvaru (o délce strany cca m) je určen k zastínění vašeho posezení na terase či zahradě. Chraňte se před sluncem s pomocí stínící plachty.


Díky použitému materiálu . Stylový a praktický způsob zastínění v mnoha barvách a tvarech.

Kontaktujte nás a konzultujte nejlepší řešení. Magical je na míru vyráběná sluneční plachta , která jednoznačně předčí vaše očekávání, jelikož je zde skloubena námořní technologie s dokonalým designem,. Chci se zeptat, zda máte někdo doma na terase namísto markýzy či slunečníku stínící plachtu a jak jste spokojení, popřípadě, prosím, tip na ověřenou. Pevné stínící plachty ušijeme na Vaše přání v libovolném tvaru.


Nejčastěji se tyto sluneční plachty šijí trojúhelníkové nebo čtvercové, protože zde je nejsnadnější . Nabízíme luxusní slunečníky a stínící plachty belgické značky Umbrosa. Jedná se o moderní systém, díky němuž si lze se stínem doslova pohrát. Stylové a funkční zastínění terasy s pomocí stínící plachty Ingenua. Poradenství při výběru vhodného řešení, doprava zdarma.


Praktický a moderní způsob zastínění vaší terasy. Lze využít i na jiná místa, kde není žádoucí přímé slunce. V tomto videu se můžete podívat na nepromokavé stínící plachty od. Dlouhé prosluněné dny a příjemné chvilky strávené s . Tvar, typ materiálu, barvy, velikosti a náklon dávají každé stínicí plachtě unikátní vzhled.


Tenisové stínící plachty jsou vhodné pro zavěšení na ploty okolo tenisových kurtů pro lepší viditelnost míčů a zároveň jako reklamní nosič. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Plachtu nabízíme v různých barevných provedeních. Tato krycí plachta na dětská pískoviště ve tvaru čtverce, měří 130x130cm.

Plachta je ze včech stran optatřena kroužky pro snažší uchycení k pískovišti, plachta. Dokáže nahradit markýzy, pergoly či jiné druhy stínící techniky. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Trojcípá stínící plachta 4x4xm je elegantním řešením pro zastínění venkovních ploch.


Celý popis a technické parametry. Kategorie: PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO STAVBU PLOTŮ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky