pátek 19. května 2017

Hadice na požární sport

Pro požární sport - Jak jistě víte, požární sport je možno provozovat na různých úrovních. Zde si můžete vybrat ty, o které z nabízených hadic nebo stuh . CCTIF - hadice pro požární sport. Vše pro hasiče, vybavení pro požární sport , výzbroj a výstroj.


Izolovaná požární hadice je určena především pro.

Sada obsahuje:Sací koš PH - Sport Sací koš PH - Sport s klapkou. Maximálně pružná PVC hadice vyrobená ze superelastického materiálu se spirálou, odolnou proti otřesům. Určena pro požární sport i běžné použití. Novinka - odolná hadice BSpeedflex Double.


Velmi odolná sportovní hadice s výbornou hladkostí vnitřní gumové vložky. Sportovní hadice pro požární sport. Použití: Sání a výtlak vody, savice hadice se používá pro náročný požární sport.

Pro svoji měkkost je oblíbená u hasičských sborů k sání z kádě při požárním . Hadice FIRE JOŽÁK Dse spojkou AL - 3m. Polyesterová sportovní hadice moderní konstrukce s tenkostěnnou pryžovou vložkou EPDM. Tato hadice je vyvinuta speciálně pro požární sport té nejvyšší . Vybavení pro požární sport , zásah a hasiče.


Požární hadice a hadice pro požární sport. Ahoj, potřeboval bych od vás poradit. Chystáme se obměnit céčka pro základní kola požárního sportu a řešíme jáká a od koho.


Koukal jsem na různé výrobce a . Za touto překážkou si závodník umístí dvě hadice C-mm, m dlouhou. Sací požární hadice pro požární sport. Nářadí pro poţární útok: ks savic ± m dlouhé, průměru 1mm se . Konekt-HK - Flexibilní Sací PVC hadice se spirálou, na sání vody, kapalin a kalů pro požární sport. Proudnice pro požární sport 1mm. Svými parametry je vhodná pro postupová kola soutěží v požárním sportu.


Výňatek ze Směrnice hasičských soutěží - Pravidla požárního sportu.

Popis: Prodám nové hadice na hasiče na štafetu a stovky. Motorovou stríkacku a náradí potrebné k provedení požárního útoku si. Délka dráhy (start-cíl) je 1m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky