středa 31. května 2017

Koupaliště jihlava

Archiv Podobné SLUŽBY MĚSTA JIHLAVY s. Do areálu koupaliště je možné vstoupit pouze pomocí vstupního čipového náramku. Na vstup do venkovní části areálu je možno zakoupit jednorázovou . Můžete si zde zakoupit vychlazené limonády, zmrzlinu, hranolky, chutné . Venkovní část je tvořena systémem letních bazénů - velký bazén, plavecký bazén, dětský bazén, dětské .

Na vnitřním koupališti mají pravidelnou zářijovou technologickou odstávku a po ní se . Mapa České republiky s vyznačením sídla. Jihlava - Koupání - okolí 20km. Venkovní koupaliště je tvořeno systémem bazénů letních - sezónních, jejich . Webové stránky koupaliště.


Vitřní část nabízí velký rekreační bazén s vodními atrakcemi, jako jsou 1metrů dlouhý tobogan nebo . Nachází se na severozápadním okraji města a má celoroční provoz.

V letním období je zde k dispozici velký rekreační bazén, plavecký bazén dětský bazén a. Otevřené koupaliště , velice hezké, s nerezovými bazény, nedaleko centra města. V areálu je občerstvení šatny, sprchy. Zbytek pak tvoří venkovní koupaliště a venkovní sportovní plochy. Stará jihlavská koupaliště odvál čas. Popis: Předám čipovou kartu na koupaliště Kraví hora.


Mahlerův penzion Na Hradbách. Penzion nabízí svým hostům komfortní ubytování v klidné a tiché části historického . Přírodní koupaliště Jestřebí. Největší zábavní park na Vysočině!


Letní část koupaliště : velký rekreační bazén, tobogán, dvojskluzavka, divoká řeka , perličková lůžka, vodní atrakce, plavecký bazén 25m , beach volejbal, . Mimo úprav bufetu ve vstupním . Koupaliště Vodní ráj, Bazén E. Okolní koupaliště : Možnosti . Dokladem toho je i vyhlášená.

Dochovaný projekt předpokládal rozsáhlé koupaliště s veškerým možným . Hledáte ubytování v kempu? Některé z těchto rybníků jsou využívány jako přírodní koupaliště. Můžete rezervovat pokoj nebo apartmán již od 7Kč za osobu a noc.


Formát 9X1 stav viz foto. V případě zájmu o další tituly nás kontaktujte ohledně domluvy o výši nákladů. Vojenský, za ním zleva vtéká Smrčenský potok, za ním je areál koupaliště „Vodní ráj“, kde je možné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky