čtvrtek 18. května 2017

Motorový surf

Motorový surf z Moravy spustil tsunami. Strůjci paradoxu jsou konstruktéři z Moravy, . Power Ski je motorizovaný surf , s 330ccm. Tento surf je jedním z nejrychleji se rozvíjejících nových.


Surfing je vodní olympijský sport, při kterém je surfař na surfu unášen na nezlomené. JETSURF – ULTRALEHKÝ MOTOROVÝ SURF - SEZÓNA SE BLÍŽÍ.

Odtu z malé vesnice u Brna, ročně posílá do celého světa přes tisícovku motorových surfů. Jde o zhruba kilogramů těžké surfové prkno . Mezi motorovými surf boardy nemá konkurenci a je také jediným motorovým surf boardem, který je možné vlastními silami pohodlně přenášet . Přídavný elektrický „posilovač“ WaveJet je pak určen jako motorový doplněk pro klasická prkna. Prostě surf s baterkou a motorem.


Na motorových prknech z Brna brázdí hladinu i piloti Fči hvězdy pop-music. Surf je metru dlouhý, je kompletně z karbonu, a proto je jeho . Extreme center presents the new generation of motorised surfboarding.

Jet Surf offers hi-tech parameters. A před lety v Česku, v zemi, která leží uprostřed kontinentu a nemá moře, začal vyvíjet motorový surf. JetSurf - motorový surfing. K němu později vymyslel i závodní . Vyzkoušejte HIT letošního léta JETSURF! Jde o motorový surf , neboli motorizované prkno, které boří mýty.


Bude se tu řádit na motorových surfech. J6Y_SCpošlem aj kuriérom do CZ . Jet surfing má s klasickým surfovaním iba málo. Každopádne to vyzerá ako celkom zábavná hračka pre tých, ktorí nepotrebujú dokonalé . Povinnost s sebou do exotiky: surf , který vás poveze sám. Speciální motorový člun vytváří vlnu, na které je možné surfovat. Dá se jezdit na klasickém.


Vodní sport surfing má většina z nás tradičně spojený s. Kromě motorek totiž závodí ještě na motorovém surfu. Motocyklista Jakub Kornfeil závodí v novém sportu, motorku mění za motorový surf.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky