pátek 19. května 2017

Pletivo poplastované 150 cm

Výška pletiva je 150cm , oko 50mm, žárově zinkovaný drát z kterého je pletivo vyrobeno má průměř 7mm a včetně poplastování 5mm. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Hledáte 150cm pletivo poplastovane ? Poplastované pletivo čtyřhranné se zapleteným napínacím drátem. Pletivo čtyřhranné se zapleteným napínacím drátem.

Nejprodávanější poplastované pletivo ! Kvalitné pletivo vyrobené z oceľového drôtu, ktoré je upravené pozinkovaním a následným poplastovaním. Možno objednat jakékoliv množství, např. Zaručuje veľmi dlhú životnosť a estetický vzhľad. PVC, která je nanášená speciální technologií, čímž.


Najobľúbenejšie a najviac predávané pletivo , pletivo. Ocelový drát je pozinkován a poplastován včetně zapleteného napínacího drátu. Kvalitní zelené poplastované pletivo , které je vyrobeno z pozinkovaných drátů zaručuje,.

Ruční a motorové zahradní nářadí, hadice a zavlažovací technika, . Nabízíme k prodeji nové čtyřhranné pozinkované poplastované zelené pletivo se zapleteným napínacím drátem (drát zapleten do pletiva nahoře a dole), . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Bez napínacího drátu (bez ND). Klasické poplastované čtyřhranné pletivo. Klasik ZN 150cm , 150cm , ZN, 00mm, 60mm, 25m, 540€.


Ekonomicky najvýhodnejšie poplastované pletivo. Má univerzálne použitie: . Predaj len na celé balenie. V ponuke balíky veľkosti bm. V prípade záujmu v ponuke aj . Zapletené poplastované pletivo PILECKÝ IDEAL zelené oko mm. Doprava Zdarma po celé ČR!


Stále skladem - expedice ihned! Ohradové pletivá pozinkované aj poplastované , viazané aj zvárané. Bezúdržbový a nejpoužívanější typ plotu, který je vhodný pro všeobecné použití v sadařství, zemědělství, zahradě, atd.

Zinkovaný drát společně s plastovanou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky