pondělí 29. května 2017

Ruční tabulové nůžky

S ručními tabulovými nůžkami Schechtl HT uděláte vždy perfektní střih v jakémkoliv Vašem projektu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů tabulové nůžky. Nože na strojní tabulové nužky rozměry. Z kategorie nůžky na plech a profily nabízíme nůžky pákové, tabulové a profilové ruční nůžky.


Pákové nůžky jsou kvalitním výrobkem pro řemeslníky. Nůžky ruční tabulové typové řady NTM.

Na základě těchto informací můžeme začít s výběrem vhodného stroje z řady ručních , motorických nebo hydraulických tabulových nůžek. Nemáte vybrané žádné produkty k porovnání. Ke stejnému účelu, i když v mnohem subtilnějším měřítku, slouží ruční tabulové nůžky. Přibližná tloušťka obrobku, kterou umožňují ruční tabulové nůžky na plech.


Skladem ve Velkém Meziříčí. Prodám nože na ruční , metrové tabulové nůžky. E-shop nářadí, řemeslnických potřeb Karlovy Vary a Plzeň. Skvělé ceny, rychlé dodání.

Sázavou, inzerce, prodám Prodáme ruční tabulové nůžky. Univerzální pákové nůžky na plech v masivním litinovém provedení pro dílnu a. Ruční nářadí ▻ nůžky pákové, ruční ▻ Pákové, tabulové nůžky na . Ručními nůžkami můžeme stříhat plechy ocelové do tloušťky 0. Strojní nůžky – pákové, tabulové , okružní a křivkové, elektrické ruční. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Tabulové nůžky s masivní, pevnou konstrukcí a vysokou spolehlivostí.


Vhodné pro použití v klempířských, zámečnických, údržbářských a jiných dílnách. Tlouška stříhaného plechu se řídí výrobcem. Při stříhání dbát na bezpečnost obsluhy . Praktická část se zabývá konstrukčním návrhem konkrétních ručních tabulových nůžek pro zadané parametry střihaného plechu.


Ruční zadní doraz s možností přesného nastavení na milimetry. Prohlédnout tabulové nůžky , zkontrolovat spouštěcí a vypínací. Síla pro stříhání se na břity nůžek přenáší pákami. Výběr nůžek se řídí podle tvaru a . Technologické určení: ke stříhání tabulí a pruhů plechu podle předrýsování i pomocí dorazu.


Konstrukční provedení: ruční , pákové, s postupným střihem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky