středa 10. května 2017

Podmisky pod kvetináče

AIR SQUARE 32x32cm transparentní. Podmiska 13cm ke květináči CRYSTAL 14( transparent) RYNE. Podmisky TOSCA v krásných a moderních pastelových barvách. Miska pod květináč SOTTOVASO 18cm Hnědá. Univerzální plastové podmisky v barvě terraccota.


Hodí se pod jakýkoliv květináč s kulatým dnem, ideálně však pod mísy COSTOLATA.

Výrobce plastových samozavlažovacích květináčů , truhlíků, konviček, rozprašovačů, hrabel. Květináče a obaly na květináče. Příslušenství ke květináčům a pěstebním nádobám (207).


Flexibilní gumový zásobník Flexi Tray užívají pěstitelé i jako podložku do pěstebního boxu pro udržení pořádku. Správně vybraná podmiska pod květináč vám . Plastová v půdorysu čtvercová podmiska. Okrúhle plastové podmisky pod kvetináče Campana, Cilindro a. Garland 120cm x 120cm x 12cm plastová podmiska.


Tato podmiska zcela nahrazuje větší počet samostatných podmisek pro každou rostlinu.

V této sekci naleznete kvalitní a zároveň levné podmisky pod květníky a květináče. Kvetináče a doplnky vyrobené s plastu. Pomůcka,která zabraňuje odtoku vod.


Rozměr podmisky je 20x20cm. Kvalitní černá plastová podmiska pod květináč 27cm. Hydroponické systémy a pěstební nádoby. Keramické mandaly a podmisky pod květináče.


Proměňte album ve fotoknihu. Ideální jako dárek nebo jen tak pro . V Obchodním centru Reiterman v Jihlavě si pořídíte vše pro zahradu, dílnu a domov. Popis: Nová, nepoužitá, ale od . Misky se hodí pod květináče NORA. Každý pěstitel pokojových rostlin ví, že se bez misky pod květináč neobejde. Originální podmisky pod květináč využijete zcela jistě i Vy.


Mrazuodolné podmisky pod kvetináče. Nezbytná pomůcka, která zabraňuje odtoku vody na zem při přelití rostlin, hodí se zejména do . Polypropylenová plastová průhledná kruhová podmiska pod květináče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky