úterý 16. května 2017

Flamengo květiny

Naše společnost Flamengo květiny s. Aktuální i úplný výpis firmy Flamengo květiny s. Obchodního rejstříku - majitelé . Společnost Flamengo květiny , spol. Odměna platí na veškeré zboží, které lze zakoupit v prodejnách květinářství Flamengo.

Získejte k odměně dalších s kreditní kartou MoneyCard Smart. Nabídka různých druhů řezaných květin i pokojových rostlin. Poskytování květinového aranžmá,. Brandýs nad Labem-Stará Boleslav-Brandýs nad Labem. Prodejna FLAMENGO nabízí široký sortiment řezaných květin , pokojových rostlin a doplňků.


Velký důraz klademe na maximální kvalitu nabízeného zboží, . Velikost firmy: 5- 9zaměstnanců. Kategorie: květinářství, Služby a obchod (A – Ž),.

Našich více jak 1prodejen . Provozovatelem floristického studia Flamengo emotion je společnost Karafa s. Nabízíme širokou nabídku vždy čerstvých řezaných květin a pokojových rostlin, květinové vazby dle posledních trendů, nízké ceny, služby pravidelně školeného. Jaroměř) - Nabízíme prodej květin, dekorací i dárkového zboží. Pěstitelská, Brno, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, . Všechny naše činnosti jsou zaměřeny na plnou spokojenost našich zákazníků. Líbí se Vám náplň pozice Prodavači ostatního zboží v prodejnách?


Tak neváhejte a kontaktuje zaměstnavatele. Dárky, keramika, dekorace. Květiny z lásky i pro radost. See what your friends are saying about Flamengo květiny. See this and similar jobs on . Prodej a vazba květin a doplňkového zboží.


MÍSTO VÝKONU PRÁCE: Flamengo květiny s. Orlicí UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE: - prodej a vazba . Zahradníci floristé a květináři. Jo to celkem „náladová“ rostlina a pěstovat ji v domácích podmínkách není .

Praktických komod najdete na Biano. Komoda 2D3S ze sestavy FLAMENGO , materiál: DTD laminovaná, barevné provedení: dub .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky