středa 24. května 2017

Zámková dlažba brož

B(R)OŽÍ JE BOŽÍ - Dlažba zámková , dlažba vegetační, dlažba skladebná, plošná. Místo, kde se můžete vrátit v čase, ale také zažít vyjímečný kulturní zážitek, kde se historie prolíná se současností – právě takový pocit ve Vás vyvolá dlažba Brož. Betonová zámková dlažba BROŽ IČKO tl. Vibrolisovaná dvouvrstvá betonová zámková dlažba s vysokou pevností.


Povrch BROŽ Standard: vibrolisovaná dvouvrstvá betonová dlažba.

Jsme specialisté na dlažbu a betonové produkty. DITON - BETON BROŽ a všechny Vás zveme 22. Chodníky, komunikácie a schodište. Dlažba BROŽ KOMBITRIO - Cappuccino (cena za m2).


Specifikace: vibrolisovaná dvouvrstvá betonová zámková dlažba vysoká pevnost mrazuvzdorná odolná proti působení vody a . CENNÍK VÝROBKOV firmy Beton BROŽ s. Farba okrová, červená, hnedá 4), čierna. Výroba zámkové dlažby , okrasných tvárnic, obrubníků a studničních skruží a.

Společnost Beton BROŽ poskytuje na výrobky záruku v délce měsíců. Betónové dlažby od rôznych výrobcov od zámkovej až po plošnú s povrchom. DLAŽBA PLOŠNÁ VYMÝVANÁ Brož. Zámková, skladebná a zatravňovací betonová dlažba je typ dlažby ze zhutněného betonu. Nabídka zámkové , chodníkové a vegetační dlažby i odvodňovacích prvků.


Dále nabízíme betonové šperky STARLIGHT, komunikace a schodiště, ploty a zdicí . Její předností je pevná vazba . Trvanlivé a rychlé řešení pro plochy, chodníky, cesty. Při výběru zboží z katalogu BETON BROŽ se můžete řídit cenami viz odkaz s. Betónová zámková dlažba má široké uplatnenie pri spevňovaní plôch v exteriéri. BROZ najdete a porovnáte na Srovnanicen. Zámková dlažba šedá IČKO a PARKETA při odběru ucelené palety. Ahoj, chceme nějakou skládanou zámkovou dlažbu v. Beton Brož , kde si můžete vzít vzorek dlažby (jednu kostku) . Obrubník zahradní PD 50x20xšedý Brož.


BEST vyrábí a prodává dlažbu a další betonové stavební prvky pro venkovní a zahradní architekturu.

Prohlédněte si naše produkty v některé ze vzorkoven v . PLOTOVÝ SYSTÉM BROŽ NOVÁ TROJA. Vyrábíme a nabízíme betonové dlažby skaldebné, zámkové a plošné, dále.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky