čtvrtek 25. května 2017

Venkovní minigolf

Adventure minigolfové hřiště s jedinečnou úpravou drah, se kterou se jinde nesetkáte. Venkovní minigolfové hřiště na střeše nákupního centra Eden. Dráhy jsou hezké a udržované.


Provozujeme kryté jamkové a venkovní jamkové minigolfové hřiště. Areál je vhodný pro firmy, jednotlivce, školy či školky. Dále je k dispozici stůl na stolní .

Hluboká nad Vltavou je otevřeno krásné venkovní minigolfové hřiště s . Minigolfové hřiště je držitelem certifikátu Světové minigolfové federace. V případě venkovního a halového minigolfu se nedá zcela mluvit o rozdělení na různé typy. Parádně se při něm totiž nasmějete! Protáhněte tělo a pobavte se hodinou adventure minigolfu v . STOA - Zahradní a venkovní hry a aktivity - výroba, prodej, pronájem. Zábava a napětí pro malé i velké.


Minigolf protahuje celé tělo, zejména pak mimické svaly.

Pro nejmenší je připraveno venkovní dětské hřiště a vnitřní dětský koutek. Indoor minigolf Galerie Butovice, Praha = originální oslavy narozenin, firemní akce, minigolfové. Naučíme Vás, jak hrát minigolf :-). Jazyky personálu, anglický, český. Akceptované platby, hotově české koruny.


Ski Klub Česká Třebová - minigolf venkovní , sportovní hřiště venkovní - Čenkovice. Stadion Kounicova - minigolf venkovní , sportovní hřiště venkovní - Brno. Areál Minigolfu s restaurací a venkovním posezením najdete v největším ostravském obvodu Ostrava Jih, v klidném prostředí Bělského lesa, nedaleko Vodního . Zabavte Vaše přátele, návštěvníky ale i sebe Už dávno platí, že kdo si hraje, nezlobí… a Vy si můžete díky naší nabídce zahrát řadu venkovních společenských . Přijďte si zahrát, pobavit se a poměřit své minigolfové schopnosti s kamarády a kolegy. Připravili jsme pro Vás na rok sportovní minigolfová hřiště v Olomouci. Ojedinělou atmosféru dotváří přilehlá hospůdka s venkovní zahrádkou.


Minigolfový areál, petangue a badminton - minigolf venkovní , půjčovna sportovních potřeb a vybavení - Bystřice pod Hostýnem. FUNGOLF - adventure minigolf v Ostravě u OC Futurum. Součástí centra FunGolf je také venkovní zahrádka, která nabízí posezení u dvanácti stolů ve stínu . Soustředíme se na maximální spokojenost našich zákazníků a snažíme se v oblasti minigolfu patřit k nejlepším.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky