středa 2. května 2018

Rousek lehátka

Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a výdejní hodiny ROUSEK s. Vyšetřovací rehabilitační lehátko Rousek RS1- bílá - Vhodné do rehabilitačních center a specializovaných pracovišť, vhodné i do místností se zvýšenou . Lehátko GESUPER - na elektropohon. Dostupnost a cena na dotaz. Třídílné elektricky polohovací rehabilitační lehátko.


Vyšetřovací lehátka Rousek jsou určena do lázní, nemocnic, vyšetřoven praktických i odborných lékařů.

Jsou vhodná zejména pro rehabilitační a myoskeletální . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Kompletní specifikace produktu ROUSEK lehátko GKna kliku, porovnání cen, hodnocení a recenze ROUSEK lehátko GKna kliku. Vyrábíme zdravotnická lehátka určená pro vyšetření, transport, rehabilitaci a lehátka pro Vojtův princip (Vojtova metoda). Dále vyrábíme a dodáváme masážní.


Jedná se o zdravotnický prostředek (ZP) třídy I. Zdravotnické lehátko lze použít jako rehabilitační lehátko , ale i jako vyšetřovací l. Vybavujeme celé ordinace především zdravotnickými lehátky - jako jsou vyšetřovací lehátka , transportní lehátka , převozní lehátka a fyzioterapeutická lehátka. Dřevěný skládací lehátko reahabilitační – masérský stůl LEMA-2vyrobené z tvrdého dřevaVýraznými přednostmi pro tato skládací masážní lehátka jsou zejména .

Porovnejte si všechna lehátka a volitelné příslušenství v přehledné tabulce. Výhody lehátek firmy ROUSEK s. Podrobnosti o firmě ROUSEK s. See who you know at ROUSEK s. Masážne lehátko Rousek GE- Elektropohon pre ľahké zdvíhanie dosky, vhodné do rehabilitačných centier a špecializovaných pracovísk, vhodné aj do . Vyrábíme doplňky do zdravotnických zařízení jako jsou: lehátko zdravotnické, pojízdné křeslo, transportní lehátko , stolek do ordinace, lehátko. Jednodílné lehátko se zvedáním na elektropohon. Je výškově stavitelné na kliku.


Dražším typem lehátka pro . GPvýškově stavitelné hydropohonem, dvoudílná ložná plocha. Zborovská 4- sídlo firmy a faktu. Rousek výroba: rehabilitační lehátko , vyšetřovací lehátka , masážní stůl, přenosný skládací stůl, odpočinkové lehátko , převozní transportní lehátka stavitelná na . Vám zde představuje jako 1 český výrobce zdravotnických lehátek.


Má své kořeny v továrně se stejným logem i . Krémová Záruka (měsíců): 24. Země původu, Česká republika. Dvodílné české elektrický výškově stavitelné lehátko.


Výrobce: Rousek Kód: PL120.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky