úterý 17. března 2015

Bazén neratovice otevírací doba

Ranní plavání, Dětský bazén, Bazén veřejnost, Posilovna, Sauna. Ceník bazén - běžné vstupné. POZOR, DNES ZMĚNA OTEVÍRACÍ DOBY - podrobnosti.


Pokladna se uzavírá hodinu před koncem provozu! Pobyt v bazénu , posilovně a sauně končí.

Celý rok, každý den jiná otevírací doba. Mládežnická 42 Neratovice. Grupo AXÉ Capoeira Neratovice. Neplavecký bazén s velkou klouzačkou a brouzdaliště pro nejmenší. Přinášíme veškeré informace o krytém plaveckém bazénu v Neratovicích.


Plavecký bazén , který najdete v centru Neratovic , cílí na zábavu i odpočinek. Bazén Neratovice Krytý plavecký bazén má na délku 25 .

Ověřené kontakty z katalogu. Tak své jsem už napsala voda v malém bazénu je prostě studená a většina dětiček tu. K dispozici je bazén m, dětský bazén m, tobogán, posilovna, sauna, masáže a občerstvení.


Provoz krytého plaveckého bazénu. V sobotu a neděli se díky tomu posune otevírací doba. Letní koupaliště v Neratovicích otevírá své brány již tento pátek 5. Více aktuálních informací sledujte na našem facebooku Koupák Neratovice.


Tento plavecký bazén se nachází přímo v centru města. Naleznete zde běžné věci jako je např. Rodinné centrum Myšák - Neratovice. Pouze v případě, kdy doba od odchodu z MěÚ do doby vyzvednutí dítěte bude delší než minut, bude rodiči účtována . Průměrné provozní ztráty ostatních bazénů dle velikosti bazénů za roky provozu.


Aquapark Neratovice je areál krytého bazénu vybavený velkým plaveckým bazénem, metrů dlouhým tobogánem, relaxační vířivkou a. Otevírací doba : Pondělí:. V bezprostředním okolí prodejny je velké množství parkovacích lokalit - na náměstí, u bazénu a též v ulici U Stadionu za prodejnou.

V Neratovicích máte několik možností: městské koupaliště, mlékojedská pískovna. Od té doby plavecký bazén zchátral natolik, že by oprava dosáhla výšky . Bazény a koupaliště v okolí - Zámecký hotel Liblice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky