úterý 31. března 2015

Houpačka s klouzačkou

Dětská houpačka Jesica je tvořena jako sestava dvou houpaček zavěšených vedle sebe. Naše nabídka osloví každého! Nízká cena a doprava ZDARMA!


RH115D - s podestou a kovovým, pozinkovaným ráhnem ráhnem, 1x sedátko Normal, výška pádu m. Celodřevěná sestava se dvěma houpačkami , houpacím kluzákem a skluzavkou s plošinou. Materiál ladí s okolní zahradou.

Báječně vybavená zahradní houpačková sestava se skluzavkou a houpačkami. Dětské houpačky se skluzavkou i bez skluzavky. Houpačka se skluzavkou, dvěma sedáky a žebříkem.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Houpačky a skluzavky výhodně v Eshopu HORNBACH. Zaručuje dvojnásobnou zábavu! Kompletní sestava obsahuje montážní krabici, nakrácené impregnované řezivo ( dřevěnou konstrukci houpačky ) bez předvrtání a skluzavku.


Deckswing je vhodná pro zahrady s omezeným prostorem. Dřevěná sestava se skluzavkou 2m houpačky , žebřík.

Trigano dřevěná houpačka a klouzačka Tutti 230cm Máte zahradu a děti s nevyčerpatelnou energií? Jednoduchá dřevěná konstrukce pro houpačku zaručí dětem hodiny zábavy. S dřevěnou houpačkou a klouzačkou v jednom si užijí mnoho zábavy až tři děti najednou. Součástí houpačky jsou dvě nastavitelná sedátka na houpání a 180 . Potřeboval jsem někam zavěsit houpačku.


Tak jsem vzal suché kmeny jeřabiny co jsem měl připravené na topení. Kombinace houpačky a oblíbené skluzavky. Praktická kombinace pro menší prostory.


K podestě ve výšce 145cm je připevněna kvalitní laminátová skluzavka. Na konstrukci je na řetězech zavěšená houpačka. Dřevo je ošetřeno ekologickým, zdravotně nezávadným nátěrem.


V ceně je započítaná klouzačka. Dřevěná zahradní houpačka pro dvě děti s klouzačkou MO164. Zahradní nábytek - masiv smrk.


Maminky vědí, že Klouzačky a houpačky stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Smetanova (10), pískoviště dřevěné (Kulant), průlezka se skluzavkou ( Floraservis), břevnová houpačka (Floraservis), houpadlo na pružině (Eurogame),. Najdete tu klouzačky , houpačky , lanovky, můstky, pro znavené rodiče lavičky, ale i krytý altánek s ohništěm na případné buřty.


Pogumovaný sedák na řetězech.

Jednostranný žebřík, ocelové příčky, mezipatro, startovní madlo, plastová skluzavka .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky