čtvrtek 26. března 2015

Majerán

Vystupuje ve stylizovaných . Kde: Divadelní sál hořické radnice. Cimbálová muzika (Klud přátel hudby). Pořadatel akce: DK Koruna.


Blanka Šenkýřová, Pavel Dočekal, Vojtěch Janespál, Petr Klíma.

CIMBÁLOVÁ MUZIKA MAJERÁN VÁM HRAJE PRO RADOST A POTĚŠENÍ… Naplánujte si návštěvu výstavy na středu 7. Zahrají vám lidové písničky z Moravy, . Akordy a text piesne Ej, majerán na hudobnom portáli Hudba. Okrem toho aktuálne hudobné správy, profily interpretov, mpukážky piesní. Horácké galerie Nové Město na Moravě.


Všem milovníkům cimbálové hudby a dobrého vína se na vědomost dává, že 22. Místo konání: Blansko - Blansko. Vstupné: 15- předprodej.

Jazyk, angličtina a slovenština. Podnázev, SATB a cappella . Všichni zpívali spolu a moc se jim to líbilo. Majerán cimbálovka z Moravy v pátek 7. SATB a capp, VP, text slovenský, překlad English Predo dvermi zelený majerán Pozriže ty, diouča Išli tri panenky.


Přijďte se pobavit, popovídat si, zasmát se a hlavně si zazpívat krásné moravské a české písničky. Elektroinštalačné práce, údržba a opravy elektrických zariadení. Kontaktné informácie, telefón, e-mail, adresa.


Identifikátor: urn:nbn:sk:cair-ko1l0vg. Lokalita pôvodu: Východná. Názvy částí: Zelený majerán. Catalogue: Bartók III: Slovenské Ľudové Piesne. Tři písně na slova slovenské lidové poezie.


Zazpívali a zahráli nám známé i méně známé melodie k vytvoření . Majeran , majeran , želeny majeran , povedaju, že sebe vybiram. Keby dali išče raz vybirac, znala by ja komu mam ručku dac. Check out A na medzi čerešienka - Pod obuočkom majerán by Ján Ambróz on Amazon Music.

Nach seiner Kritik an der Ausstellung eines Scientology nahestehenden Vereins greift ein Karlsruher Rechtsanwalt den .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky