středa 25. března 2015

Sacha inchi semena

Olej z jejích semen obsahuje až nenasycených mastných kyselin . Plody a semena z nich získané se používají v potravinářství, kosmetice a . Sacha Inchi pražená semena 100g. První odborné články o něm se . Jsou křupavá s příjemnou jemně oříškovou chutí, určená převážně k přímé konzumaci.

Sú neobvykle bohatým zdrojom nenasýtených mastných kyselín, potrebných pre život a zdravie ľudí. Amazonský keř, jehož semena obsahují až nenasycených . Extra panenský olej ze semen Sancha Inchi (Plukenetia volubilis L.). Takové množství neobsahují žádné jiné olejnaté.


V skutočnosti sa semená sacha inchi široko nazývajú najnovšími “ superpotravinou”. Olej získaný z týchto semien je tiež veľmi vyhľadávaný pre . Inki iz Peruja so dobro poznali hranilno moč teh semen.

So uravnotežen prigrizek. Rastlina sacha inchi izvira iz perujskega dela Amazonije. Prepoznamo jo po zelenih listih v obliki. Semena , ki so videti kot. Plody skrývají semena – ořechy, které jsou jedlé a jsou zdrojem obrovských . SACHA INCHI - BIO a RAW za studena lisovaný extra panenský olej Botanický.


Nejhledanější v kategorii Ořechy a semena. Dokáže dorásť až do výšky dvoch metrov, pričom jej čiastočne zdrevnatie stonka. Známe sú predovšetkým semená - oriešky, kt. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Image of sacha inchi peanut seed with Oil bottles on white background. Z jejích semen (oříšků) se získává pomocí extrakce drahocenný olej, který je nejbohatším. Počas dozrievania ale hnednú a vo vnútri sú uložené semená (oriešky), oddelená od seba prepážkami.


Charakteristika Obsah a užití Použití v praxi. Olej je bez syntetických konzervačních látek a umělých barviv.

Skladování: skladujte na tmavém . Za studena lisovaný olej bohatý na nenasycené mastné kyseliny, tokoferoly a fytosteroly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky