čtvrtek 19. března 2015

Motorová dlaha

Jedná se o kontinuální léčebnou rehabilitaci kloubů. Včasná pooperační péče , včetně pasivní rehabilitace pomocí rehabilitačních motorových dlah - motodlah, je jeden z významných kroků k znovuobnovení plného . Prodáváme ortopedické pomůcky jako jsou kolenní ortézy a bandáže a též se specializujeme na prodej a servis motorových dlah pro pohybovou rehabilitaci . Jednoduché ovládání, plynulé nastavení rychlosti a . Budete dostávat nové recenze pacientů, fotky před-po, aktuální diskuze. Kinetec Spectra CPM,kolenná motodlaha,programovateľná kolenná - bedrová rehabilitačná motorová dlaha s radom bezpečnostných prvkov, možnosťou .

Motodlahu rádi dovezeme až k Vám domů a . Programovatelná ramenní rehabilitační motorová dlaha. Moderní přístroje jako například motorová dlaha umožní našim pacientům začít s cvičením daleko dříve než by toho byly sami schopni. Návštěvníci si mohli vyzkoušet, jak se cvičí s vibračními tyčemi Flexi-bar, rozpůleným míčem Bosu nebo jak funguje motorová dlaha ramenního . Výhody a efekty liečby pomocou motodlahy.


Klíčová slova: totální endoprotéza kolenního kloubu, rehabilitace, motorová dlaha , kontinuální pasivní pohyb, svalová síla, rozsah pohybu, otok, bolest Key . Aktivní pohyb DK v OKŘ i UKŘ v leže na zádech, bocích, na břiše, vsedě. Ide o kontinuálnu liečebnú rehabilitáciu po operáciách alebo .

Novou motorovou dlahu zakoupila jablonecká nemocnice pro lůžkové oddělení chirurgie. Dlaha se používá při rehabilitaci pro pacienty u stavů po zlomeninách,. Přístroje pro fyzikální terapii, rehabilitaci, ortopedii a další zdravotnické obory.


Definitivním ošetřením je provedení stabilní osteosyntézy umožňující časnou mobilizaci (koleno – motorová dlaha , chůze s odlehčením o holích). Ramenní motorová rehabilitační dlaha. Zvedák pro imobilní pacienty. Ostatní pomůcky: antirotační botička - jeli indikována, motorová dlaha , nádstavec na WC. Rehabilitační postup: Předoperační rehabilitační příprava: Den příjmu . Ortopedické oddělení Nemocnice Přerov v těchto dnech pořídilo čtyři motorové dlahy , které samy procvičují končetiny ležících či špatně se pohybujících pacientů.


COMP – oligomerická vysokomolekulární bílkovina COX – cyklooxygenáza CPK – kreatinfosfokináza CPM – motorová dlaha (continual pasive motion) . Dlaha je připojena k protahovanému segmentu tak, aby žádná její část. Pro terapii kontinuálním pasivním pohybem byla použita motorová kolenní dlaha. Moderní motorová dlaha kolenního a kyčelního kloubu pro plynulou pasivní rehabilitaci řízena dálkovým ovladačem. Novinkou v jablonecké nemocnici je motorová dlaha na oddělení chirurgie, která se používá při rehabilitaci po zlomeninách, po operacích vazů kolenního . CPM (Continuous Passive Motion) vyjadřuje konzervativní pooperativní plynulou pohybovou léčbu kloubů končetin za použití motorové dlahy.


Jsme výrobce rehabilitační dlahy CPM Good Medica OrtoFlex L1. Posuvna motorová dlaha je určena k nepřetržité pasivní mobilizace kolenního a kyčelního.

Nedílnou součástí komplexní rehabilitace je edukace klienta a poradenství v oblasti rehabilitačních pomůcek . Základnými rehabilitačnými zariadeniami pre riadený pohyb končatinami sú motorové dlahy. Motorové dlahy poskytujú kontinuálnu pasívnu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky