pondělí 16. března 2015

Bezchlorová dezinfekce bazénů

Bezchlorová dezinfekce bazénové vody. Snem a chloubou všech majitelů bazénu je křišťálově čistá voda, která nedráždí oči, sliznice a pokožku a není cítit po . Ačkoliv jsou všechny chlorové přípravky účinné a naprosto nezávadné, je pro část majitelů bazénů pro ošetřování vody zajímavější bazénová chemie bez chloru . Bazénová chemie - bezchlorová dezinfekce vody. Pořiďte si bezchlorový Baby pool care na čištění vody.


Proti mikroorganizmům působí širokospektrálně, nemá vliv na pH vody.

H2O POOL je novodobý tekutý, koncentrovaný přípravek pro dezinfekci a hygienické zabezpečení vody v domácích (krytých i nekrytých) bazénech. I nízká koncentrace chloru v bazénu dokáže poškodit naše zdraví. Bezpečné koupání pomocí bezchlorové dezinfekce. Jsme výrobce vysoce účinné úklidové a bazénové bezchlórové dezinfekce na bázi polymeru PolyHMG.


Jedná se o vodou ředitelné polymery, které aktivně ničí. Ve Spojených státech, Velké Británii, Francii, Španělsku nebo Německu se ale dostává do popředí moderní bezchlorová dezinfekce bazénů a tento trend se . Vodnář Guanicid - bezchlorová dezinfekce bazénu , balení: l nebo l. Pokud při přechodu na bezchlórovou dezinfekci nechcete vypouštět vodu a nemůžete vyčistit stěny bazénu , vyčistěte před napouštěním GUAASTAREM alespoň . Tento eshop je věnován převážně bezchlórové dezinfekci , provozovatelem je firma.

WHIRLPOOL je tekutý, koncentrovaný přípravek pro dezinfekci a hygienické. Dnes ušetříte 1Kč díky slevě. Jak malé nafukovací, tak větší rodinné bazény se ošetřují naší dezinfekcí. GUAa POOL je vysoce účinná bazénová chemie pro úpravu bazénové vody bez chlóru, . PROdezi PROFI 1l je koncentrovaný tekutý dezinfekční prostředek určený pro dezinfekci povrchů a vybavení ve zdravotnických zařízeních, wellnesech a . Používejte kvalitní bazénové příslušenství a ušetřete si práci při péči o. Novinkou letošní sezóny je kompletní řada bezchlorové desinfekce , . Používané bezchlorové technologie pro dezinfekci bazénové vody mají samozřejmě tu . Extra zesílená formule pro vířivé vany a bazény.


Plnohodnotná náhrada za Guapex GUAa-POOL. SMALL POOL je tekutý, koncentrovaný přípravek pro dezinfekci a hygienické zabezpečení vody v dětských a . LARGE POOL je tekutý, koncentrovaný přípravek pro dezinfekci a hygienické zabezpečení vody v domácích . Kyslíková desinfekce vířivky. Ten se dávkuje do vířivky v . Komfortní řešení úpravy bazénové vody. V soukromých bazénech lze používat bezchlorovou dezinfekci na bázi aktivního kyslíku a aktivačního mikrobicidu.


Toto nedráždivé ošetření bazénové vody je . Nové infrasaunyProhlédněte si naši rozšířenou nabídku infrakabin, v nové nabídce modelů si určitě vyberete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky