pátek 27. března 2015

Ocún twist basic

Light three-buckle all-round harness. A basic harness featuring a well-tried design. The movable waist belt enables ideal centering of the padding as well as.


Lehký a všestranný třípřezkový úvazek. Pohodlnost úvazku zajišťuje kvalitní polstrování pasu i nohaviček.

Twist Basic je odlehčený třípřezkový úvazek pro všestranné použití. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Pohodlí zaručuje kvalitní polstrovaní pasu a nohaviček. Klasický, všestranný třípřezkový lezecký úvazek od českého výrobce Ocún. Vhodný jak na umělé stěny, tak i na skály. Osvědčený úvazek s posuvným pasem.


Manufacturer Description All-roun light-weight climbing harness. Leichtvariante des 3-Schnallen- Gurtes für den universellen Einsatz Twist ist ein Gurt in bewährter Konstruktion in der.

Featuring a construction with buckles, the sit harness allows for individual adjustment . It features a waist belt that can be moved independently of the padding . Trojprackový univerzálny sedací úväz OCÚN TWIST BASIC je ideálny na športové lezenie, hory, ferraty, viacdĺžkové cesty. Ocún TWIST BASIC - sedací úvazek. Sedací , prsní a tělové úvazky.


Dostupnost: Do dnů po celé ČR. Všestranný úvazek pro skalní lezení i výšlapy v horách. Specializovaná kamenná a internetová prodejna pro turisty, lezce, horolezce, cestovatele a milovníky pobytu v přírodě.


Systém posuvného pasu mu dává . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Klimgordel voor all-round gebruik, de Twist is voorzien van een. Je určen pro lezení na umělých stěnách, venku i pro . Schneller Versand und faire Preise. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na . Free delivery and returns on all eligible orders.


Dámský třípřezkový úvazek klasické konstrukce pro všestranné použití.

Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från . Sprawdźcie który model najbardziej przypadł jej do gustu. Lekka uprząż sportowa o świetnym kroju. Pohodlnosť úväzku zaisťuje kvalitné polstrovanie pásu a nohavičiek.


Wyposażona w szybkie klamry Slide- Lock. Jeżeli szukasz lekkiej uprzęży, ze sportowym zacięciem – TWIST BASIC na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky