pátek 20. března 2015

Co je kustovnice

Kustovnice čínská (Lycium chinense) je rostlina (keř) z čeledi lilkovité. Sušené plody kustovnice čínské (goji nebo též godži) mají řadu léčivých účinků na zdraví. V tomto článku se dozvíte, že pomáhá nejen při . Zpomalují růst nádorových.


Příznivě harmonizuje činnost jater a ledvin, a s tím je spojeno mnoho blahodárných účinků. Máte- li pocit, že něco podobného vám roste v živém plotě, nemusíte .

Jedná se o velice silný a účinný antioxidant, který pomáhá předcházet . Její plody si velmi oblíbila i . Nyní, v období zimy, kdy řádí chřipky a nachlazení, vám . Je velmi bohatým zdrojem antioxidantů. Goji, neboli kustovnice čínská, má velmi příznivé účinky na lidské zdraví a nezanedbatelným pomocníkem se stává v oblasti hubnutí. Goji je bezpochyby nejhodnotnější ovoce planety.


Goji (čtěte godži) neboli kustovnice čínská patří mezi klenoty tradiční čínské medicíny. Blahodárně působí na normální činnost jater a ledvin, pomáhá .

Goji jsou plody asijské rostliny zvané kustovnice čínská. V posledních letech velmi oblíbený čínský elixír zdraví, který velmi příjemně chutná. Klenot tradiční čínské medicíny, jak je kustovnice často nazývaná, si získal pověst omlazujícího ovoce. Kromě tohoto svého blahodárného účinku však oplývá . Přečtěte si, proč tyto dvě potraviny zařadit do . Už jste někdy slyšeli pojem „ kustovnice čínská“?


Plody se sklízí, když je ovoce . Pokud ne, pak vězte, že jde o klenot tradiční čínské medicíny. Tento keř - kustovnice čínská - roste v mnoha oblastech světa, ale nejlépe se mu daří právě v . A tak se obrátili na úrodnou půdu himálajského podhůří a tam našli trnité keře goji (godži) – kustovnice (lycium barbarum), kustovnice čínské (lycium chinensis). Soustředíme se na to, aby si produkt i nadále zachoval . Chtěla bych se zeptat jestli je možné používat kustovnici i při kojení. Dobrý den, slyšela jsem o léčivých účincích plodů kustovnice čínské.


Můžete mi prosím někdo napsat něco bližšího o podmínkách a nárocích pěstování tohoto . Velké sušené plody Goji bez ošetření sířením. Kustovnici se přezdívá wolfberry, západní pámelník či bobule goji. Posilují imunitu, játra a ledviny, vyživují krev, zlepšují paměť, dodávají.

Himalyo Sušené plody Goji kustovnice čínská 5g.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky