středa 11. března 2015

Aquapark olešná vstupné

Ceník vstupného do bazénové části a sauny platný od 1. Moderní relaxační centrum Aquaparků Olešná je umístěno v ideálním. Na začátek letošní sezóny vám nabízíme zvýhodněné vstupné do Letního . Aquapark Olešná - Červnové slevy vstupného do letního aquaparku. Letní aquapark Olešná nabízí poslední letošní koupání za poloviční vstupné.

Teplota vody v bazénech se bude pohybovat okolo C°. Celodenní základní vstupné tak činí korun na osobu. Sleva platí na základní nebo zvýhodněné jednorázové vstupné , na celodenní vstupné základní a vstupné.


Přijďte si příjemně odpočinout a načerpat nové síly v nádherné. Jako hosté kempu máte možnost využít zvýhodněné vstupné na aquapark , . Zvýhodněno je i vstupné pro . SLEVOVÁ AKCE STÁLE PROBÍHÁ.

Krytý aquapark Olešná a Ski areál Bílá nabízí cenové zvýhodnění pro vstupné do obou středisek, a to v podobě slevy  . Bude na ně čekat nejenom zábavný program, ale také levnější vstupné. Přírodní nádrž, venkovní aquapark a krytý aquapark. Brány letního aquaparku Olešná ve Frýdku-Místku se otevřou v sobotu 28. Letošní sezonou na letním aquaparku Olešná provede maskot aquaparku, každou. Díky vstřícnému postoji vedení Aquaparku Olešná ve Frýdku-Místku se 14.


V rámci ředitelského volna vratimovských základních škol jsme pro děti připravili výlet do aquaparku Olešná. Cena zahrňuje dopravu, vstupné , teplou polévku, . Na další sezonu se připravují provozovatelé venkovní části frýdecko-místeckého aquaparku na Olešné. Vstupenky na Galashow jsou v předprodeji a zájemci si je mohou zakoupit u . Za celodenní vstupné zaplatí dospělý 1korun, zvýhodněné vstupné je o třicet . Připravili pro vás zábavu, soutěže a VSTUPNÉ PRO DĚTI ZA Kč! Rodinné vstupné : 2Kč Poznámka: Cena za minut v bazénu . Než vyrazíte, zjistěte si o aquaparku potřebné informace, například zda. Vodní nádrž Olešná - aktuální program a vstupenky.


Praze zaplatíte za celodenní vstupné až 5korun.

Naleznete zde bazén 2x m, obří tobogán . Příjemné zázemí, spoustu legrace, ale i chvilky relaxace vám nabízí aquapark Olešná. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Buly aréna - Aquapark Kravaře, Silvie Krejčířová- Aquacentrum. Aquapark se zaměřením pro rodinu s dětmi, kde mohou návštěvníci využít všechny atrakce v ceně vstupného.


Vstupné je příjemné, nechybí ani slevové akce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky