středa 11. března 2015

Kladno sauna

Finskou saunu naleznete v dalším komplexu sportovišť Sportovních areálů města Kladna. Tradiční finská sauna je známa prakticky v celém světě. Pro Finy je sauna svatý pojem, je to místo, kde vládne kli zde se nelze hádat a vyjasňovat si vztahy. Vůně: borovice, máta, meduňka, menthol.


Sauna je pro dvě až tři osoby.

Sodexo passy, dárkové poukazy well done, Multisport Benefit. Ganeša jsme pro Vás připravili saunu a masážní bazén pro maximálně osoby zaručující . Sauny v ČR a vše o saunování. Katalog provozovatelů saun a wellness center dle regionů. Provoz relaxačního centra.


K dispozici je finská i bylinková sauna a vířivka. Nabídka regeneračních, čokoládových, lymfatických masáží, masáží lávovými .

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba SPORT CENTRUM STATEK BUŠTĚHRA s. Prohlédněte si salóny krásy které poskytují službu klasická finská sauna v lokalitě Kladno. Od března je otevřen nový členský klub Fit Effect nabízející komplexní fitness a wellness služby situovaný v obchodním centru Central Kladno , . Ničím nerušený a zasloužený relax ve wellness zóně je k nezaplacení. Společnost Sportovní areály města Kladna pokračuje v plnění slibů, různých přání a. Saunu společnosti Sportovní areály města Kladna s. Jsme nové moderní a nejnovější fitness centrum v Kladně.


Nabídneme vám příjemnou tropickou saunu , osvěžující herbal saunování, ale i tradiční finskou saunu. Nabízíme jen prověřené a kvalitní slevové nabídky. Slevy od slevových portálů.


Zrekonstruovaná sauna , včetně venkovního ochlazovacího bazénku s kapacitou. Finská sauna v areálu Městského zimního stadionu. Svoboda, Kladno , venkovní sauna a whirlpool. Popis: roky stará sauna , málo používaná, . Cena za hodinu je 180Kč.


Rezervace prosíme minimálně dvě hodiny předem na tel.

Přehled sportovišť, ve kterých lze provozovat aktivitu sauna v lokalitě Kladno. Zobrazte si výsledky na mapě a vyberte si nejbližší sportcentrum. Aktuální katalog firem odpovídající výrazu sauna Kladno.


VÍŘIVKA‚ SAUNA ‚ UBYTOVÁNÍ ve WELLNESS APARTMÁNU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky