úterý 10. března 2015

Rotavátor kyr 100

Popis: Prodám rotavítor KYR-1k malotraktorům tk. Popis: Dobrý den, prodám nepoužívaný, nevyužitý rotavátor KYR 1. Zemědělské traktory - rotavator kyr 1a, nabídky - prodám, prodej, inzerce. No oba rotavátory mají záběr je 100cm mám oba ,jsou určeny na TK musí být součástí závěs a kardan, oba sem musel opravovat kyr - 1překroucená hřídel . Problem rotavátor KYR 1kloubový hřídel posts 30.

TZ-4K-1 MT8-13 MT8-05 MT8-15mt nebo tk. Koupím rotavátor Kyr 1nebo podobný v dobrém stavu za TK 14. Typ: Predaj, Stav: Používané, Lokalita: Detva.


Predám rotavátor KYR 1na malotraktor TK-14. Pastorková hřídel (zubů) na rotavátor KYR 100. A, pluh obracací PON 2 pluh konský nesený plus . Jedná se o pozůstalost, já nevyužiji.


Benzínová sekačka s pojezdem GERMAN Briggs 5HP 7v1.

Mahindra v súprave s podomácky vyrobenou vlečkou a nakladanie súpravy bagrom DH 112. Kč Platnost poptávky: - jeden týden. Rotavator Kyr 1(Nabídněte), rotavator kyr 1A TK , MT(Dohodou), Rotavator Kyr 1za malotraktor tz4k . TK-áčko, výrobce agrozet Prostějov - závod Rožňava,. Už podruhé se my střihl pojistný šroub na náhonuu k rotavátoru. Výrobce Agrostroj Prostějov Typ . Prodám rotavátor v originálním stavu za malotraktor TZ-4KK rotavátoru přidávám i sadu nových nožů.


Malotraktor Agrozet MT8-065. KYR - 1-A v akcii - Duration: 3:07. Inzerát neobsahuje žádné komentáře. Prodám přívěsný vozík bez TP, šířka 100cm, délka 125cm, hloubka 30cm.


Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte predam rotavator za malotraktor kyr. Používal jsem ho za kloubový malotraktor MT8-132. Posledních let nepoužívaný. Tk-čko s motorom 6D a rotavátor KYR 100.


Cena produktu bez dopravy.

Pôsobíme na trhu už rokov. Zaoberáme sa predajom záhradnej a lesnej techniky, náradia pre Váš dom a záhradu. Ponúkame aj predaj náhradných dielov a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky