pátek 27. března 2015

Koupaliště libotín

Možnost ubytování v chatkách nebo kempování. Rychlé občerstvení, plážový volejbal, . Autobusezastávka Štramberk, koupaliště , vzdálenost 2m. Pěšky: červená TZ z centra Štramberku směr Libotín.


Koupaliště Libotín (Štramberk).

Plavecký bazén, koupání pro děti, travnatá plocha, tenisové kurty. Včera jsme byla na koupališti na Libotíně. Jako dítě jsem tam jezdila dosti často, teď po asi letech jsem jela na koupališti s tím, že je to nově zrekonstruováno. Jedná se o stylový objekt s hospůdkou v prostředí pod lesem.


Přírodní koupaliště v blízkosti lesa. Je tu v provozu i restaurace, minigolf a tenis. Region: Severní Morava a Slezsko, Oblast: Ostravsko a . Provoz koupaliště s možností pronájmu volejbalového a tenisového kurtu.

Mapa Parkoviště koupaliště Libotín (Parkoviště - placené) – detailní mapa okolí ( základní, turistická, satelitní, panoramatická, atd.), plánování trasy, GPS a . Stylový objekt koupaliště s hospůdkou v krásném prostředí pod lesem byl slavnostně . Galerie KOUPALIŠTĚ LIBOTÍN. Fotogalerie k příspěvku Štramberk - koupaliště. Kdo chodíte na koupaliště Libotín napište prosím odpověd. Návštěvníky koupaliště Libotín ve Štramberku čekalo nemilé překvapení.


Uzavřený bazén bez kapky vody. Server o cestování, outdooru, přírodě a její ochraně. Nabízí řadu služeb: prodej zájezdů, letenek, počasí, mapy. Nice pool for hot summer days.


CZ - rezervační a informační systém. Pro zobrazení údajů je třeba se přihlásit v pravém menu. Kompletní údaje o tomto penzionu jsou dostupné pouze . V areálu najdete kromě bazénu také tenisový a volejbalový kurt, . V blízkosti se nalézá železitý pramen.


E-Mail: Dem Camp eine Nachricht senden.

Na dosah je také koupaliště Libotín , les, potok a historické město Štramberk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky