čtvrtek 26. března 2015

Koza na dřevo

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Obyčejná dřevěná, podomácku vyrobená koza na dříví moc řezání. Zcela unikátní pohled na řezání dřeva nabízí výrobce OEM v koze ve tvaru . Koza na řezání dřeva Podpora pro řezání palivového dříví a kulatiny.


Vyrobena z pozinkovaných profilů. Rozměr: 8x 7x 8mm Na .

Celokovová skládací koza , která je vybavena držákem pro elektrickou, či benzínovou řetězovou pilu. S touto sestavou budete řezat dřevo pohodlně a hlavně . Užitečným a potřebným příslušenstvím pro motorové pily jsou skládací nebo samosvorné kozy. Stačí, abyste do konstrukce umístili dřevěnou kládu, a můžete.


S tím roste i poptávka po palivovém dřevu , po řetězových pilách a štípačkách špalků. Důležitým pomocníkem se stávají i kozy , umožňující co . Držáky na dřevo - Jiří Zahradník. Jsem český výrobce kvalitních držáků a samosvorných koz na řezání dřeva motorovou pilou.


To je nejoblíbenější koza “ Pořízek” z naší produkce.

Praktická a bezpečná koza za skvělou cenu. Promyšlená konstrukce umožní hromadný pořez . Samosvorná koza na řezání dřeva motorovou pilou Klapačka 1samosvorná koza. Silná a odolná samosvorná koza , která svému majiteli bude . Bezpečně si připravit dřevo na zimu do krbu nebo kotle můžeme pomocí dřevěných koz na řezání dřeva.


Budeme tak řezat bezpečně a ve . Samosvěrná koza na řezání dřeva je velmi šikovný nástroj pro snadné řezání dříví na zimu. Objednejte si u nás Kozy na dřevo , které Vám dodáme rychle a spolehlivě. Inzeráty koza na dřevo - aktuální inzeráty na Sbazar. Skládací podpěra na řezání dřeva.


Stabilní koza na řezání dřeva. Nepostradatelný pomocník pro přípravu dřeva na zimní období. Obvyklá cena s DPH : 573 . Skladacia hliníková podpera na rezanie dreva.


HECHT 9- koza na rezanie dreva. Rozsah dodávky: Spojovací materiál. Je vhodná pre polená do priemeru cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky