úterý 31. března 2015

Venkovni bazen praha

Sportovní a rekreační areál Pražačka – Praha 3. Venkovní a vnitřní bazén , rehabilitace, tobogán, sauna. Koupaliště Petynka – Praha 6. Zrekonstruované koupaliště na sídlišti Ládví. Předělaný bazén má 30×1metru s dostatečnou hloubkou pro plavání.

Vedle je dětské brouzdaliště. Plavenky pro seniory z Prahy 6. Možnost vyzvednutí již od pátku 18. Více informací naleznete níže v letáku.


Nabízí dva venkovní a jeden krytý bazén , venkovní tobogán, rozlehlou travnatou plochu pro letní slunění, stejně tak celou řadu doplňkových . Kombinace léta a Prahy je pro hodně místních jen těžce skousnutelná, a tak s prvními teplými dny balí rychle batohy a řítí se v koloně na . Toto je přehledný, pravidelně aktualizovaný seznam veřejných krytých i venkovních bazénů a veřejných koupališť v hlavním městě Praze. FACEBOOK KOUPALISTE PRAHA.

SK SLAVIA PRAHA – vodní sporty. Provozní doba venkovních bazénů. Máte rádi přírodní koupaliště nebo venkovní bazény ? Dáváte přednost sportu, zázemí pro děti či dobrému jídlu?


Máme pro vás tipy na letní koupání v Praze. Najdete zde areál ideální k relaxaci, k aktivnímu odpočinku nebo k . Dva kryté bazény napuštěné slanou vodou s celoročním provozem. Uzamykatelné skříňky, lehátko a slunečník . Ostrov Štvanice, venkovní bazén. NAVŠTIVTE NEJNOVĚJŠÍ AQUAPARK V PRAZE S BÁJEČNÝM VÝHLEDEM.


Aquadream - aquapark Praha Barrandov, akvapark, tobogán, relaxační centrum, vířivka, aqua restaurant. Pobavte se kousek od centra, v klidném a zalesněném prostředí v srdci Žižkova na Praze 3. V létě je k dispozici venkovní pláž. V loňském roce byla voda na našem koupališti nejkvalitnější v Praze.


Také letos budeme na naší informační tabuli (u vchodu) uvádět aktuální výsledky kvality . Bazén , který můžete najít v našem fitness centru.

Sauna a whirepool v ceně bazénu. Sokol Praha Vinohrady - sport pro děti, dospělé i seniory, bazén na plavání,. Ukončení provozu bazénu je 29. Lázně AXA se nachází v samotném centru města Prahy , v I. Vstupné je korun za hodinu 1korun za dvě hodiny nebo 1korun za den.


V areálu plaveckého areálu Slavia Praha naleznete vnitřní bazén (x 12), 50-ti metrový venkovní bazén a venkovní i vnitřní dětské brouzdaliště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky