středa 25. března 2015

Biobizz dávkování

Dávkování : - ml na litr vody. Používejte při každém zalévání. Pěstební schémata, dávkování hnojiv, manuály na hydroponické systémy,. Pro každý systépěstování v püdě, hyrdo- a aeroponie.


Bio-Grow je tekutý přípravek pro výživu.

Uchovejte v chladu a temnu. Před použitím protřepejte. Výjimečná řada hnojiv z produkce firmy BIOBIZZ , která jsou šetrná k životnímu prostředí, je ideální.


Hnojivo se aplikuje s každou zálivkou dle předepsaného dávkování. Začněte používat od druhého týdne růstu do předposledního . Obsahuje přírodní minerály, mikroživiny, aminokyseliny a hormony rostlinného původu, které zajišťují bohatou úrodu. Toto hnojivo je vhodné pro veškeré půdní substráty . Určeno k použití během kvetoucího období rostliny.

Podporuje bohatou tvorbu květů. Vhodný pro všechny substráty a prostředí. Biobizz Leaf Coat 500ml náhradní náplň. BioGrow se používá od prvních fází rostliny až do předposledního týdne před sklizní. Základní 1 biologické hnojivo určené pro.


Typ hnojiv, Růstový stimulátor. Dostupná balení: 250ml, 5ml, 1l, 5l a . Canna Coco - tabulka doporučeného dávkování v období růstu a . Rybí směs je obohacena extraktem. Můžete ho použít i do hydroponie a aeroponie. Alga Grow se užívá během období růstu . Od rostlin pro rostliny a pěkně zevnitř ven.


BioBizz LeafCoat 1l, náhradní náplň. Kompletní tekutá výživa rostlin. Určena k použití během celého květového období rostliny. DOSIS COdávkovač a kontroler ppm.


Směs huminových kyselin, fulvokyselin a extraktu z mořských řas stimuluje tvorbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky