úterý 31. března 2015

Bazénová hadice 38mm

Bazénová hadice černá ø mm. Nabízíme Vám bazénové hadice ve dvou standardních průměrech - mm nebo mm. Spojka bazénových hadic průměru mm. Uvedená cena je za jeden díl.


Vše skladem a ihned k odeslání.

Všechny námi nabízené bazénové hadice. Velikost závitu, na který lze . Hadice je dělitelná po m. Použitím bazénovej hadice je. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Standardní balení je v délce m (dílů po m). Pokud je třeba delší, objednejte si pro spojení Spojku bazénové hadice 38.

Flexibilní hadice, průměr mm , délka m, barva modrá. Slouží k spojení hadic o průměru 38mm. Příslušenství k bazénu, k propojení bazénu s filtrací, nebo pro.


Plovoucí bazénová spirálová hadice vysoké kvality, ani při opakovaném překroucení nedojde k poškození hadice. K bazénům Orlando však můžete připojit i hadice o průměru mm. Pro snadné připojení bazénového vysavače k bazénu. Touto spojkou lze spojit dvě hadice o průměru 38mm.


Modrá plovoucí hadice k bazénovému vysavači - průměr mm , cena díl (5m). Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup. Možnost objednání v celku násobky jednoho dílu.


Bez alespoň jednoho bazénová hadice 38mm od nás letos nemůže obejít. Hitem letošní sezónu jsou barevné bazénová hadice 38mm. V ohybu pak často dochází k poškození hadice.


Stavby a služby pro zahradní jezírka, koupací jezírka, zahradní okrasná jezírka, koi kapry, odborné články, . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Intex spojovací sada, průměr mm. Plastová spojka bazénových hadic o průměru mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky