pondělí 20. července 2015

Bazen 11

Chodov nabízí pro veřejnost velký plavecký bazén , vodní svět s tobogánem, wellness služby a moderní sportovní halu v ulici Mírového hnutí, Praha Chodov. Kondiční dráha pro veřejnost, kurzy dětí, plavecký oddíl, plavání ZŠ, kurzy dospělí. Praha FOTOGALERIE/ - Radnice Prahy otevřela nový sportovní. Bazén Vodní svět byl otevřen 23. Krytý bazén první obrázek předchozí obrázek zpět na galerii další obrázek poslední obrázek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru . Dovolujeme si Vás informovat, že je plavecký bazén Jedenáctka VS dle nového režimu ve všední dny od 8. Sportplex - Cena využití krytého bazénu.


Krytý bazén je otevřen celoročně, vyjímkou je období školních prázdnin, státních svátků a sanitárních dnů. O prázdninách je za krásného počasí otevřeno i . Kterou možnost koupání v létě využijete nejčastěji? Letní pláž s bazénem na sídlišti (73). Městské koupaliště ( 139). Nové aktuální stránky bazénu naleznete na adrese: http://www.


Rozpis najdete na vchodových dveřích bazénu, nebo na webových stránkách http://sportplex. Informace o plavenkách, pronájmu bazénu . Plavecký bazén 25m (plavecké dráhy).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky