čtvrtek 16. července 2015

Postřik proti holubům

Sprej proti dosedání holubů a jiných ptáků. Přípravek ve formě spreje, který po aplikaci vytváří bariéru proti dlouhodobému dosedání holubů a jiných ptáků na . Bohužel se nám nepodařilo najít produkt postrik proti holubum. Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v hledaném slově překlepy . Ochrana proti holubům - BIRD FREE.

Netoxický postřik k přímému použití v mechanickém rozprašova. Potřebujete zabezpečit střechu nebo jiné místo proti holubům – bez hrotových zábran i ochranných sítí? Nenápadné a spolehlivé řešení přináší . Hlavními účinnými složkami přípravku KALIF odpuzovač holubů a dalších ptáků.


Před provedením postřiku proti ptákům odstraňte ptačí výkaly a další nečistoty. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Co na balkon a parapety proti holubům ?

Sedávají na zábradlí balkona a nejen že s. Postřik na holuby - pokud Vás trápí holubi, tak toto je vhodné pro Vás. Kalif - Postřik proti holubům - zamezuje usedání holubů - 4ml. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Ja bych se nemoci nebal,protoze maji dost silnou imunitu snad proti. Mechanická ochrana proti holubům z kvalitního plastu se jednoduše uchytí na parapety. KALIF HOLUBI A PTÁCI - netoxický postřik k přímému použití v . Naše firma jako první v ČR vyvinula a nechala si chránit Úřadem průmyslového vlastnictví ČR hrotovou ochranu proti ptactvu.


V současné době vyrábíme . KALIF PSI a KOČKY je repelentní netoxický postřik k zamezení přístupu psů a koček. Nainstalujeme vám zábrany a ochrany proti holubům v Praze a okolí. Před vlastní montáží zábranových systémů provádíme bezplatnou prohlídku objektu, návrh nejůčinnějšího a finančně efektivního . Japonská ochranná sít proti holubům 3x7m je mechanická, praktická . Negativní důsledky nasedání a hnízdění ptáků, zejména pak holubů , na . Mezi výčet našich prácí patří i instalace zábrany proti ptactvu.

Instalujeme ochranné sítě proti holubům nebo ochranné hroty. Horolezecké služby - Montáž zábran - hroty proti holubům. Meffert - specialista na nátěry i čištění fasád a úpravy povrchu Postřik a ochrana proti pavoukům v . Hubení holubů a jiného ptactva.


V oblasti ochrany proti ptactvu nabízíme:. Vadí Vám ptáci na balkoně, na terase, na oknech a parapetech? AVESTOP sprej prot dosedání ptáků je ideaním řešením této situace.


Renovace a nátěry fasá bourání a opravy komínů, postřiky proti pavoukům. Po odchytu provádíme dle požadavků zákazníka úklid od holubího trusu a sanační postřiky prostor. Provádíme odchyt přemnožených holubů do klecí.


Dodáváme a instalujeme zábrany proti ptákům a holubům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky