pátek 31. července 2015

Plachta na bazén 3 66 m

MARIMEX krycia plachta na bazén Supreme 3. Solární plachta bublinková na bazény Bestway s konstrukcí - kruh o průměru 66m. Reálný průměr plachty je. Pro období, kdy není bazén používán, doporučujeme zakrytí krycí plachtou.


Zamezíte tím vnikání mechanických nečistot např. Hledáte příslušenství, které vám výrazně pomůže zabránit padání nečistot do zahradního bazénu ?

Krycí plachty na nadzemní bazény. Marimex solární plachta pro bazén Tampa 3. Nejlepší plachta na světě - sluneční paprsky prostupují solární plachtou a ohřívají vodu bezprostředně pod hladinou. Tato letní krycí plachta na bazén je český výrobek na dlouhou dobu!


Všechny sítě mají zesíleny lemy kašírovanou fólií a . Plachta je nová, nevybalená v original krabici. Prosím o připsání platby do 13. Poté jdu na dovolenou a odeslat ho mohu az 30.

Letní krycí plachta pro bazény INTEX Metal Frame o průměru 66m. Krytí plachta na bazén s konstrukcí m. Inzerát kryci plachta na bazén v okrese Uherské Hradiště, cena 250Kč, od frenna Sbazar. Bazén s filtrací a plachtou 3. Nadzemni bazén mountfield.


Krycia plachta pre SWING 4Kids. Náhradní fólie pro nadzemní bazén Orlando 66xm slouží k výměně při poškození stávající fólie v bazénu. Vyrobena z měkčeného PVC v modré barvě. Majú aj bezpečnostné efekt, . Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí plachtou.


Folie pro Orlando x m. Díky použití ochranné vrstvy Supreme Guard je krycí plachta. Určeno pro kruhové bazény o průměru . Zároveň má v sobě díry pro pohodlný průnik dešťové vody do . Spolehlivě totiž zabraňuje, aby se do něj dostaly mechanické nečistoty. Barva krycí plachty je zelenočerná nebo modročerná (barvu při objednávce nelze zvolit). K bazénu ji snadno a rychle uchytíte pomocí lanka a napínáku s ráčnou .

Sluneční paprsky prostupují. Vlastnosti: Zabraňuje spadu nečistot do bazénu a zároveň zabraňuje úniku vody a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky