úterý 21. července 2015

Navíjecí zařízení na solární plachtu

U těchto navíjecích zařízení. Rolovací zařízení slouží k pohodlnému navíjení a rozvíjení solární folie z hladiny. Zařízení se umísťuje na kraj bazénu.


Jak manipulovat se solární plachtou ? Navíjecí zařízení pevné komplet s tyčí - m. Pro snadné zajištění proti samovolnému otočení navíjecího zařízení.

Solární plachty a navíjecí zařízení. Obsluha je velice jednoduchá, po svinutí solární fólie se naviják přenese na určené místo. Přenosný bazénový naviják pro bazény – m. NAVÍJECÍ ZAŘÍZENÍ na solární plachtu.


Prodám nerezové navíjecí zařízení na bazénovou plachtu. Usnadňuje manipulaci při zakrývání a odkrývání bazénu solární plachtou do m. Nabízíme tři typy stojanů a tři rozměry. Popis: Prodám přenosné navíjecí zařízení na .

Tato navíjecí zařízení jsou vyrobena z leštěné nerezové oceli a plastových částí. Jedná se o nejjednodušší a. Krycí plachta má tepelně izolační schopnosti a solární efekt. Plachta leží na hladině vody a . UV sterilizátor,automatické dávkovače, chlorinátory,salinátory, čerpadla,pískové filtrace,tepelná čerpadla,stavba bazénů, servis . NAVIJÁKY SOLÁRNÍCH PLACHET.


Vážení zákazníci, v této sekci jsme pro vás připravili tři základní modely . CZ, kde se sdružují spolehlivé obchody, ověření výrobci a řemeslníci. Určeno pro navíjení solárních plachet bazénů. Stojny jsou vyrobeny z leštěné nerez oceli a plastových částí. Dodáváno v sadě – nerezové stojny, teleskopická. Prodloužit životnost u solárních plachet můžeme používáním navíjecího zařízení.


Příslušenství k plachtám a navíjecím zařízením. Naviják pro oválné bazény o šířce do 5m. Nebo na bublinkovou plachtu jde do těchto háčků dát něco jako skřipec o kšand. Navíjet i rozvíjet na bazén to právě zvládne jeden člověk, jelikož je navíjecí.


Kryt se používá k zakrytí solárních plachet navinuté na rolovacím zařízením.

Chrání plachtu proti slunečnímu záření a povětrnostním vlivům. Stojany jsou zkonstruovány tak, aby mohlo být navíjecí zařízení. Pevné navíjecí zařízení s teleskopickou tyčí: – m Kompletní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky