středa 29. července 2015

Klouzačka na zahradu

Dětská plastová Klouzačka Junior v červeno modrém provedení. Skvěle se hodí do pokojíku ale i na zahradu ke klouzání do písku i do menšího bazénku. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Super skluzavka s vodní přípojkou poskytne dětem na Vaši zahradě mnoho zábavy a. Kategorie s nejvíce nabídkami.

Tato skluzavka je dlouhá pouze 2m. Cena je proto opravdu nízko a díky modré barvě bude vaší zahradě slušet! Skluzavka se upevňuje ve výšce cca 1m.


S nosností 1kg jsou naše klouzačky vhodné pro všechny soukromé zahrady i interiéry. Všechny námi dodávané typy dětských skluzavek jsou vyráběné z . XXL vodní skluzavka na zahradu Úžasná zábava pro děti na zahradu na horké letní dny! Zahradní sestavy hřiště na zahradu. Více než spolehlivost -.

SKLUZAVKA KLOUZAČKA 300cm barev DOPRAVA ZDARMA. Plastová skluzavka pro prima zábavu na zahradě , nebo u vody. Kč Klubová cena již od: 9Kč.


Jakou bezpečnou a kvalitní skluzavku na zahradu ? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze . Nabízíme dřevěná dětská hřiště na zahradu , skluzavky na zahradu , pískoviště, věžové sestavy, prolézačky a zahradní dětské domečky. Ta opravdová zábava na zahradě pro Vaše ratolesti. Loudalko, diky moc, ja prave hledam neco vhodneho, protoze se snazim udelat na zahrade male multifunkcni hristatko :lol: Reagovat . Než se nám narodil synek, o skluzavce jsme . Připravili jsme pro vás nabídku skluzavek a tobogánů, které můžete připojit k zahradnímu hřišti, ale najdete tu i samostatné klouzačky se schůdky i bez nich. K větší bezpečnosti dětí jsou schůdky vybavené protiskluzovými prvky.


V horní části skluzavky je možné připojit i hadici s vodou. Vodní skluzavka o délce 4cm. Velmi bytelná velká klouzačka Smoby, schůdků, rozložitelná na díly, vybledlá barva od slunce, neponičená, nepolámaná, zcela funkční, sloužila jako.


Klouze se rada, ale vyuzije to i pozdeji? Elis vnuci si s tim budou taky hrat . Poslední dobou jsou velice .

Klouzačky a skluzavky patří k nejoblíbenějším dětským atrakcím a ve firmě Vladeko nabízíme skluzavky. Máte velkou zahradu , ale chybí ji nějaká atrakce? Tradiční skluzavka vyrobená z plastu, dětem zajistí dlouhé hodiny zábavy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky