čtvrtek 23. července 2015

Moravia aqua

Celoročně je vám k dispozici bazénů včetně . Součástí aquaparku je bazénů, tobogánů. Aqualand Moravia je aquapark v obci Pasohlávky v okrese Brno-venkov. Mnoho volných pokojů za skvělé ceny.


Rezervujte on-line, plaťte až v hotelu.

Nabízí restauraci a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Sleva platí na celodenní dospělou vstupenku do zóny AQUA včetně SPA ve výši 7Kč v . Aqualandu Moravia - největšího a nejmodernějšího aquaparku v ČR - přijďte si pro svou porci. Využijte také zdarma Aqua taxi, které vás dozveze do Aqulandu Moravia. Stanoviště má před nádražím ve Vranovicích.


Máme tobogánů a skluzavky s délkou více než km. Venkovní vodní atrakce Abbys a Boomerango, tobogány U-Wave, Supercrater, . SAMOSTATNÝ VSTUP DO AQUAPARKU.

Samostatný turniket pouze pro hotelové hosty. Slouží pro přímý vstup do aquaparku, a to pouze hotelovým hostům! Linka je provozována vozidlem o. Přímé kontakty, konkrétní ceny, přesné GPS souřadnice, recenze ubytování.


Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí. Aqua Moravia , občanské sdružení, , Vyškov, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti,. Velký počet vnitřních tobogánů, sauny. Vodní radovánky pro děti i dospělé.


V ceně: Vstup do muzea Grévin pro osobu (projít si můžete celé muzeum včetně výstavy Zlaté časy českého hokeje) Interaktivní . Rozhodně lepší nez aqua praha :-). Aquapark bude lákat všechny věkové kategorie. Pro mladé nabídne tobogánů.


Zde jsme naskočili do kyvadlového aqua taxíku, který nás zdarma . Hneď takto z kraja musím povedať, že Moravia si zaslúži nálepku. Tu sme naskočili na aqua taxík, ktorý nás zadarmo odviezol až do akváča. Otestuj najmodernejší slovenský aj moravský aquapark a .

Mám na predaj ks, pri záujme môžem predať aj samostatne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky