čtvrtek 30. července 2015

Bazénová chemie aquamar

PÉČE O VODU V BAZÉNECH A VÍŘIVKÁCH. Před první aplikací Aquamar bez chloru. Cílem bazénové chemie je, aby byla bazénová voda čistá, hygienicky nezávadná a udržela se po celou koupací sezónu. Pětisložkový přípravek Komplex 5vvás zbaví starostí s údržbou bazénu.


Aquamar aktivátor aktivuje kyslíkové tablety a zamezuje tím množení bakterií a řas.

Bezchlórová chemie na bázi kyslíku je šetrnější k lidské pokožce i organizmu,. Nepřekonatelné ceny, dodání do druhého dne - to vše z pohodlí . Sleva na kompletní sortiment bazénové chemie AquaMar. Pomalurozpustné velké tablety pro průběžné udržování hladiny chloru po použití granulátu Aquamar Quick Chlor.


Protiporostový prostředek účinný proti řasám, . Víceúčelové pomalurozpustné velké tablety pro průběžné udržování hladiny chloru po použití granulátu Aquamar Quick Chlor. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Nevíte si rady s bazénovou chemií ?

Vhodný především pro preventivní aplikaci při napuštění bazénu. Marimex pro vás připravil set jak pro . Krátkodobě a rychle zvyšuje koncentraci chloru, který ničí většinu druhů řas. Potřebujete ve svém bazénu snížit pH? Přípravek na hodin výrazně zvýší koncentraci. Další slevy bazénů a doplňků.


AQuaMar - Chlor Shock kg AQuaMar pH mínus kg AquaMar. Startovací set bazénové chemie pro snadné a rychlé zprovoznění vířivky. Projasňovač bazénu na sebe naváže nečistoty a kal z vody.


Bazénová chemie Aquamar platné do: 19. Ideální hodnota pH je až 2. Více informací naleznete v příloze. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny . Typ užití: startovací Určení: čištění stěn Báze: chlorová Popis produktu: Pomocí přípravku AQuaMar Clear Gel vyčistíte stěny bazénu před napuštěním a . Chemie pro vířivky - ke snížení pH.


Nádoba je pod tlakepři zahřívání se může roztrhnout. Je velice účinná a zároveň šetrná k vaší pokožce a životnímu .

Snižuje ztráty chloru způsobené UV zářením. Dokáže uspořit až chloru. Aby se zabránilo tvorbě řas a mikroorganismů, musí bazénová. S přípravkem Aquamar Algaestop všem těmto nepříjemným přírodním jevům dáte sbohem.


Nemusíte tak již mít starost o vodu a její nezávadnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky