pátek 31. července 2015

Hecht drtič

Drtí větve až do průměru cm. Velmi tichý elektrický zubový drtič větví Hecht 6Silent. Kvalitní drtiče větví a štěpkovače jsou dnes již neocenitelnými pomocníky v péči o zahradu. Zahradní drtiče značky Hecht.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Nožové zahradní drtiče Hecht. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Elektrický drtič s motorem o výkonu kW. Popis: Prodám drtič větví Hecht 62 zachovalý, Stáři roky.


Tento drtič ani po několikeré reklamaci nebyl schopen. Při ošetřování zeleně, dřevin a při péči o zahradu zůstane množství odpadního materiálu. Díky této síle si drtič hravě poradí s větvemi a .

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . HECHT 6- drtič větví elektrický. Užitečným pomocníkem může být i štěpkovač či drtič. Drtiče jsou vybaveny rychloběžnými. Doprava zdarma , jsme rychlí, jsme odborníci. Maximální průměr drcené větve . Další slevy zahradní techniky na . Těžko využitelný odpad ze zahrady nožová hlava poháněná motorem o . Drtič větví je skvělým pomocníkem při pravidelném zahradním úklidu.


Dřevní odpa který vzniká při této údržbě dokázou zhodnotit právě drtiče ,. Motorový zahradní drtič větví s bubnovou nožovou hlavou. Robustní konstrukce umožní drtit větve až do průměru cm. Drcený materiál do průměru 4 . Stroj je vybaven velkým 60-ti litrovým plastovým sběrným boxem na nadrcené větve.


Dobrý večer, v drtiči Hech mi během několika měsíční odstávky zarezla hřídel v kluzném ložisku.

Celé jsem to rozebral, nastříkal uvolňovačem šroubků, ale . Drtič zahradního odpadu Hecht platné do: 3. Výkonný drtič větví, se kterým snadno přeměníte zahradní odpad na materiál vhodný k zamulčování nebo do kompostu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky