pátek 17. července 2015

Komůrkový makrolon

Výprodej-vybrané varianty. Technický list - Sunlite Technický list . Nakupte komůrkové polykarbonáty za nejpříznivější online ceny. Komůrkový - dutinkový polykarbonát čirý - krupička tl.


Jde o ploché (rovné) komůrkové desky vyrobené z nerozbitného POLYKARBONÁTU s jednostranným UV filtrem. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si .

Používá se na konstrukci lehkých přístřešků, stříšek, pergol a všude tam, kde je . Pod pojmem komůrkové desky si představte desky skládající se z několika stěn polykarbonátu, minimálně ale ze dvou stěn. Zenit dodává mimo jiné také komůrkové plastové desky na zastřešení. Hodnocení firmy TITAN - MULTIPLAST s. Sortiment komůrkových desek. Je vynikající materiál pro tepelně izolační nerozbitné zasklívání. Makrolon , Palram Sunlite, Politec a Rodeca.


Vzdálenost latí je v závislosti na zvolené tloušťce komůrkového polykarbonátu. Desky jsou opatřeny koex- trudovanou .

Pro použití na zahradě jsou komůrkové desky ideálním materiálem na nerozbitné zasklení skleníku nebo zastřešení pergoly a bazénu. Jsou lehké, nerozbitné a . Zadání Dobrý den Chtěl bych se zeptat, jestli by jste mi naformátovali požadované rozměry desek z komůrkového makrolonu. Polykarbonát je pružný, pevný a nárazuvzdorný materiál. Abyste zajistili optimální . Dutinkový, komurkový polykarbonát.


Kus z původně šestimetrové desky. Nabízím nepoužitý zbytek makrolonu. Výrobce: Covestro GmbH, Německo Hmotnost: 1. CENÍK komůrkových polykarbonátových desek MAKROLON platný od 01. CENY PLATNÉ PŘI ODBĚRU MÉNĚ NEŽ JEDNA DESKA.


Prodáváme polykarbonát MAKROLON , hliníkové profily. Dodáváme komůrkové (dutinkové) polykarbonátové desky světoznámých značek , . Komůrkové desky makrolon z polykarbonátu mají skvělé vlastnosti a design, které na vaší pergole budou velmi dlouho fungovat! Podívejte se na naší nabídku. Prodej polykarbonátových desek.


Formátování desek na míru. KOMŮRKOVÉ POLYKARBONÁTOVÉ DESKY. Podrobný montážní návod - jak zastřešit snadno a jednoduše vaši pergolu polykarbonátovými deskami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky