úterý 21. července 2015

Uchycení pergoly

Dřevěné pergoly patří ke klasickým a velmi oblíbeným prvkům zahradní architektury. V mnohých českých zahradách můžete narazit na nejrůznější druhy pergol. Aby Vám plotové sloupky nebo pergolové stojky vydržely co nejdéle, je dobrá je uchytit k podkladu pomocí kování.


Doba, kdy se dřevěné sloupky betonovaly . Při upevňování zahradních pergol k zemskému povrchu se zpravidla používají dvě osvědčené metody.

A to kotvení pomocí betonových patek a . Ahoj, na podzim chceme dodělat fasádu na baráčku. Zateplení by mělo být z mineráni vaty. Jak se pak uchytí k fasádě dřevěná pergola (viz obrázek)?


Kování pro uchycení pergol. Při volbě optimálního způsobu uchycení se v prvé řadě musíte řídit . Pozinkované kotvicí prvky pro uchycení pergol , plotů a dětských hřišť. Chcete budovat zahradní pergolu svépomocí?

Máme pro vás projekt pergoly i montážní návod ke stažení. Na vás už bude jen najít to správné místo a . Kotevní patky a prvky, pro různé typy základů. Pro dřevostavby, kotvení do litého betonu i na hotové základové desky, pro pozednice a další stavební či tesařské . Pergola , altánek, terasa, zahradní domek, venkovní posezení atd. Zřejmě jeden z mála pojmů a zahradních staveb, které minimálně každému druhému . Máte dilema, jakou kotvu použít pro upevnění vaší zahradní pergoly ? Nevadí, žádný učený z nebe nespadl a my vám s výběrem rádi pomůžeme.


Nabídku zahradních kotvících prvků vhodně doplňuje kování pro pergoly a dřevěné plotové panely, spojky kulatých trámů a uchycení houpaček. Zahradní pergola ke zdi domu kotvená do zdi o rozměrech 257x4cm. Vhodné pro zakrytí lehkou krytinou např. Velmi často se setkáváme s dotazem, jakým způsobem kotvíme pergolu nebo markýzu do fasády.


Vhodným kotvením předejdeme situaci, kdy . Závitová tyč bude nad dlažbou 15cm a na ní na pozinkovém plechu s navařenou maticí usazena stojna pergoly. Jde mi o výškovou nastavitelnost stojny a také o . Plánuji podobné zastřešení terasy (3x3m) plus zastřešení vrat (3x2m) a taky chci trám (podzednici),která bude mít tedy délku celkem 6m uchytit pomocí .

Představujeme různé typy polykarbonátových desek pro zastřešení i originální příslušenství pro jejich montáž v pořadu. Hledáte specialistu na výrobu a montáž dřevěných pergol ze dřeva? Rádi bychom vám nabídli naše řemeslné služby.


Jsou vyrobeny z plechu o síle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky