úterý 28. července 2015

Dlažba 40x40x5

Toto zboží lze nakoupit pouze v množství 0. Hladká dlažba představuje základní typ povrchu a je vhodná pro dláždění chodníků, zastávek, náměstí, stezek pro cyklisty, ploch okolo obytných a rodinných . Tato dlažba uspokojí především ty, jež dbají na . Popis : Kusů na paletě : Neuvedeno. Platí pro : Stapaz Hradec Králové. Povrch dlaždice protiskluzové.

Betonová čtvercová dlažba pochozí a pojezdová. Dlaždice Sázava kruhová výseč. Vyrábíme betonové čtvercové (plošné) dlažby různých rozměrů, barev a povrchů. CENÍK BETONOVÉ DLAŽBY platný od 1. Mezi plošnou, respektive velkoplošnou dlažbu je řazena dlažba v rozměrové řadě 300x3a.


Vibroliata dlažba s hladkým povrchom. Možnosť farebného prevedenia za príplatok (príplatok sa odvíja od zvoleného odtieňa). Brno-venkov, cena 255Kč, od petrbilik na Sbazar.

PLOŠNÁ VYMÝVANÁ 40x40xjemná. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Informujte se individuálně na možnost dopravy.


Používají se na chodníky, terasy, okolí bazénů, pro pochozí . Cena: Ceny jsou platné pouze při objednání přes tento E-shop. Pro získání zboží za cenu zde uvedenou je třeba zboží předem . Plocha je 7x7m ) Dlazba bude i mimo bazen prumer je 57m. Protoze formy 50x50xnikde nemohu najit uvazuji nad 40x40x5. Take jde o to jestli koupit . Hmotnost s paletou (kg) výška délka šířka. Dlažba vymývaná 40x40x,0.


FEROBET Rousínov - zahradní architektura, dlažba. Prodám použitou betonovou dlažbu cca 35mviz foto. Plošná dlažba vymývaná – Miláno40x40x Oblázek40x40x.


Betónová dlažba nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Nabízím betonovou dlažbu v imitaci kamenů s možností výběru z mnoha barevných odstínů.

Za stylovou dlažbu vám vaše koupelna bude ležet u nohou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky