čtvrtek 16. července 2015

Barel na pitnou vodu s kohoutkem

Kanystr na pitnou vodu s kohoutkem l Ado 53 Fortel. Uzávěr je vhodný ke skladování a přepravě kapalných látek. Navíc je součástí kanystru výpustný kohoutek.


Hledáte kanystr na vodu s kohoutkem ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Kanystr má potravinářský atest, je vhodný i na pitnou vodu.

Skladem i další kanystry s kohoutem. PLASTOVÝ KANYSTR S KOHOUTEM 15L UN Y1. Naše plastové nádoby můžete využít na pitnou či dešťovou vodu , ale i chemikálie. Kanystr s kohoutem l: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Je vhodný na přepravu pitné vody nebo jiných potravinářských produktů jako jsou šťávy, sirupy, vína a další. V naší nabídce naleznete širokou škálu kanystrů na pitnou vodu plastových. Vybrat si můžete provedení s výlevkou, s kohoutkem nebo stohovatelné.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Skládací kanystr na vodu , Folding Water Carrier od značky Easy Camp,. Složitelný plastový kanystr Vango 12L je výborný jako rezervoár pitné vody pro pobyty . SKLÁDACÍ KANYSTR NA PITNOU VODU (s kohoutkem ) - LITRŮ.


Je vhodný i na přepravu pitné vody nebo jiných potravinářských produktů, jako jsou šťávy, sirupy, vína a další. Plastové kanystry na pitnou vodu. Praktické vylévání pomocí kohoutku s . Doplňky a díly pro karavany Voda Barely a kanystry. Vodní taxi-pro odpadní vodu i vodu pitnou.


Oblíbený barel na pitnou vodu vyrobený z odolného plastu. Kanistr Combi na pitnou vodu a tekuté potraviny 10l s kohoutkem a flexi hubicí velice stabilní. Josefova článku věnovaného blackoutu ( pitná voda ) mě přivedla k. Inzerát kanystr s kohoutkem v okrese Hlavní město Praha, cena 250Kč, od innivi.


Zboží Vám bude doručeno: 24. Sdílejte hodnocení jako první. Určeno pro přenášení a uchovávání vody při kempování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky