pondělí 13. července 2015

Lilie regale

Disponuje zářivě bílými květy se žlutým hrdlem a narůžovělým okvětím z . V Evropě je pěstována od roku . Dá se pěstovat v květináči i volně na zahrádce. Díky svým velkým a nápadným květům,. Královská lilie , která se používá do svatebních kytic.

Barva je čistě bílá, v hrdle žlutá, vnější barva trubek je nachově purpurová. It is native to the western part of . Ukázka textu z knihy: Cibuloviny, Katharina Adams Rebo Productions CZ, spol. Počet cibulí na kartě: 1ks.


Výsadba březen až květen do hloubky cm. Lilium regale - lilie královská. Vzdálenost mezi rostlinami cm. Nádherné bílé květy se žlutým středem.

Lilie trumpetovitá - Regale album. Až voňavých květů na jednom stonku. Sázíme je brzy na jaře od března do května ( nebo na podzim ) do . Rostlina kvete od června jasnými oranžovými květy.


It was introduced to England in. The Biodiversity Heritage Library works collaboratively to make biodiversity literature openly available to the world as part of a global biodiversity community. Latinské slovo - lilium regale. Překlad latinského slova lilium regale do českého jazyka, naleznete níže. Deutsch: Madonnenlilie oder Weiße Königs-Lilie, aussen purpurrot innen weiß, bot.


Source: The PLANTS Database, database (version .4). Notes: National Plant Data Center, NRCS, USDA. In China, in the village Mao Xian, the surroundings were this lily species originally comes from, lilium Regale is planted on rooftops. People over there strongly . Weiße, trichterförmige Blüten, außen mit weinrotem bis braunem Hauch. Bevorzugt lehmigen Humusboden.


Bekannte, hohe Trompetenlilie. Die weißen, außen purpurrosa gestreiften Trompetenblüten verströmen einen süßlichen Duft.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky