čtvrtek 16. července 2015

Tr antoš sro dětská hřiště

Stavíme dětská hřiště pro města, obce, mateřské a základní školy, mateřská centra, parky, ZOO atd. Dětská hřiště stavíme po celé ČR. Proč dětská hřiště z akátu? Vyrábíme skluzavky, prolézačky, dětské koloteče a další vybavení dětských hřišť. Stavíme kvalitní dětská hřiště pro města, obce, mateřské a základní školy, mateřská centra, parky, ZOO atd.


Vyrábíme certifikované sestavy na klíč, kolotoče, pískoviště, houpačky, lanové prvky, lezecké stěny.

Certifikovaná dětská hřiště a zahradní architektura. Otakar Nechanický – obchodní manažer. Hřiště pro mateřské školy, města, zoologické zahrady, parky a další.


Statutární město Jablonec nad Nisou, Dodávka herních prvků pro rozšíření dětského hřiště , ano, 05. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Mapa stránek, Prohlášení o přístupnosti. Tvorba webových stránek, Redakční systém IPO.


V naší nabídce najdete i výrobu dětských potřeb.

Soustřeďujeme se na výrobu kvalitních . Robert Lůžek ) výrobce herních prvků na dětská hřiště firmu TR Antoš s. Jako „odborný poradce“ z řad budoucích uživatelů těchto . Ve městě tak mohla vzniknout nová dětská hřiště za téměř mil. Jako zhotovitel byla vybrána firma TR Antoš s. Turnov Hřiště pod Květinou s. Seznam uchazečů: Hřiště pod Květinou s. Městské služby Písek provádějí pravidelnou správu a údržbu dětských hřišť (DH). Nabídky herních prvků, jejich montáže a úpravy dopadových ploch předložily celkem tři oslovené firmy - TOMOVY PARKY s. Fotoreportáž z výstavby dětského hřiště mezi zdravotním střediskem a. Informace o poštovních směrovacích číslech v ulici U dětského hřiště , rozpis. Výstavba dětského hřiště Pod Kostelem.


Vybraný uchazeč: KARIM Europe s. Hodnotící kriteriuVýše nabídkové ceny. Hulín, METALL QUATRO spol. Dolní Litvínov, KARIM Europe s. Návrh a realizace dětských hřišť sídliště Na Olešce a sídliště Řeky“.


TR Antoš – „Loď Karavela s tobogánem“, která byla vybrána Komisí.

VŘ na nákup a instalaci herních dětských. Najdete ho ve středočeských Milovicích, nabízí hektarů . Oprava starého nábytku z měkkého dřeva Vybavování hotelů a penzionů Výroba: Herní prvky pro dětská hřiště Houpačky Doměčky Skl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky