pondělí 13. července 2015

Plotove strisky

BEST ZÁKRYTOVÁ DESKA I colormix arabica. Zajímavě řešené zákrytové desky s okapničkami na spodní straně. Vhodné pro plotové prvky BEST Nat.


Ideální řešení pro váš plot či zahradu. Preferujeme individuální přístup ke každému zákazníkovi.

Vždy rádi vyjdeme vstříc Vašim přáním a společně najdeme . Různé druhy plotových stříšek , jedná se o prvek zakončující horní část plotu. Zobrazit zboží s náhledem, krátkým popisem a obrázkem . Inzerát plotové stříšky v okrese Pardubice, cena dohodou, od Ladislav Šauer na Sbazar. Popis: Staré plotové stříšky nepoužité (sloužily plachty přes dřeva na zahradě).


Typ E - rovná se štípaným lemem (x cm). Stříšky pouze v hladkém provedení, Rozměr: 3x 2mm.

Jsou vyrobeny z hutného betonu a mají . STŘÍŠKA SLOUPKOVÁ - jehlan, Stříška sloupková vymývaná jehlan. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . V katalogu nemáme podrobnější informace o plotove strisky. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Betonové stříšky neplní funkci pouze estetickou, ale jsou velmi účelné.


Ochraňují totiž plot před deštěm nebo naopak slunečními paprsky. HLADKÉ PLOTOVÉ TVAROVKY A STŘÍŠKY. Prodám ks plotových stříšek KB ps-G tl. Rovný zákrytový prvek pro tvarovky a jiné zdivo šíře max. Povrch plotové stříšky je shora . Plotové betonové stříšky . Použití: keramické stříšky pro.


KM BETA SENDWIX Betonová stříška - cihlová. Tabulka vlastností Název výrobku Profilovaná stříška Profilovaná hlavice Rozměry (mm) 497×… Běžná cena: . Všechny jsou opatřeny spodní okapovou drážkou pro lepší odvod .

Výroba umělého obkladového kamene, výroba plotových stříšek , plotových hlavic a sloupků. Výroba betonových plotových stříšek Zlonín, Praha. Pokud chcete zaplatit, přejděte do svého nákupního košíku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky