pátek 24. července 2015

Strunová sekačka elektrická

Strunové elektrické sekačky. Oproti benzínovým modelům jsou elektrické strunové sekačky lehčí, tišší a levnější. Nebývají však tolik výkonné a omezují v pohybu svým přívodním kabelem. Pořiďte si lehký elektrický model, nebo vsaďte na . Nabízíme ucelenou nabídku strunových elektrických sekaček od značek Gardena, AL-KO, Bosch, Stiga, Güde, Einhell a dalších.


Elektrické vyžínače jsou vhodné k sečení malých ploch.

Sekání s elektrickým vyžínačem je vhodné k posekání méně vzrostlé trávy a doladění detailů. Akumulátorové strunové sekačky jsou vhodné pro všechny, kteří chtějí pracovat nezávisle na elektrické energii. V naší nabídce naleznete sekačku vybavenou . Pro ochranu jsou často opatřeny . Se strunovou sekačkou Stiga snadno posečete i ty nejhůře přístupná místa. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Prodám elektrickou strunovou sekačku Alko GTE 450.


Sekačky Bosch dělíme na rotační a strunové a dále ještě na elektrické a aku.

Novinkou je aku robotická sekačka , která udělá namáhavou práci za Vás. Nastavitelná hlava motoru lze nastavit v rozsahu 180° a . Jedním kliknutím přejděte z vyžínání na . Ideální pro sekání vysoké a tvrdé trávy, luk a zarostlých rohů na zahradě. Výhody pro uživatele: Efektivní motor . Teleskopická hliníková tyč s nastavitelnou rukojetí. Přesné strunové sekání ve všech polohách. Výklopná a sklopná strunová hlavice.


Uprostřed namontovaný motor zaručuje vyvážení, komfort a ovladatelnost. Bosch sekačka strunová 600W ART 35Stabilní násada a ochranný prvek: odolá i při pádu na tvrdý podklad a při nedbalém uloženíLehká: jednoduchá . Silná a výkonná elektrická strunová sekačka Bosch ART ideální řešení na divoké porosty a neudržované travnaté plochy. GTE 5Premium elektrická strunová sekačka Al-Ko výrobce AL-KO v prodeji v kategorii Křovinořezy a strunové sekačky , Vyžínače, strunové sekačky , . Dejte sbohem bolavým zádům s elektrickou strunovou sekačkou ASIST AE9V50N. Tato 5Wattová strunová sekačka totiž disponuje teleskopickou rukojetí a . Black and Decker GL3je mimořádně praktická elektrická strunová sekačka , s jejíž pomocí se vaše zahrada stane místem relaxace a odpočinku. Se strunovými sekačkami Bosch ART budete mít k dispozici neustále plný výkon.


Díky ergonomické a lehké konstrukci elektrických strunových sekaček Bosch . Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.

Vyžínač je ideální pro menší trávníky, ohraničení záhonů a cest nebo pro . Sharks elektrická strunová sekačka SH 500W. Pokud zase dáváte přednost tiššímu a čistějšímu sekání a plánujete sekačku používat jen občas kolem domu, pak elektrická strunová sekačka je vhodnou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky