středa 15. března 2017

Bazen letnany

Pro radost z vody: hurá do aquaparku v Letňanech. Bazén a jeho blízké okolí by také již potřebovali lehčí obnovu. Lagoon Letňany , Praha - Letňany. AQUACENTRUM LETŇANY LAGOON.


Krytý plavecký bazén v INFINIT ve sportcentru STEP je metrů dlouhý a metrů široký. V areálu se nachází velký bazén , zábavný a masážní bazén ,.

Pokud tedy chcete relaxovat i za krásného letního počasí , určitě zvolíte Letňany. Laguna je v provozu od r. O čistptu vody se starají. Nedílnou součástí areálu třetího a největšího tuzemského hypermarketu TESCO v Praze - Letňanech se stal zbrusu nový bazén pro veřejnost.


Vedle 25metrového bazénu zde naleznete celou řadu atrakcí,. Ve sportovním centru Letňany LAGOON, Tupolevova ul. Využijte náš katalog plavání dětí Praha - Letňany a vyberte si to nejlepší pro vaše dítě.


Ti starší, kterým je bazén malý, pilují svůj plavecký styl v hotelu DUO. K dispozici máme nerezové bazény, 25m bazén , víceúčelový bazén ,.

Pro návštěvníky je připraven metrů dlouhý plavecký bazén a mezi hlavní . Whirlpool, brouzdaliště od měsíců věku, bazén s protiproudem, velký tobogán. Není příliš vhodný pro ty, kteří chtějí dlouho . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Aquacentrum nabízí krytý m dlouhý bazén , tobogán, dětský bazén , vířivku.


Dále je v areálu k dispozici posilovna, sauna, pára, whirpool se . S uvedenými poukázkami nebo kartami Sodexo zaplatíte za tyto služby provozovny. Plavecký bazén je umístěn zhruba km od centra Prahy, mezi dálnicí E ve . Akční nabídka od Hyperslevy. Provozní doba: PO – PÁ bazén – hod. SO – NE bazén i aquapark – hod.


Adresa: Obchodní centrum Letňany , Veselská 66 Praha 9. Použité obklady a dlažby: FLOOR GRES. Líbí se Vám tato reference? Vnitřní bazén Plaveckého stadionu v Podolí. Sportcentrum Duo nabízí jedno z největších Bowlingových center v Praze, krytý baźen , posilovnu a saunu.


Sportovní a Thajské masáže jsou dostupné našim . Aktuální nabídka od Hyperslevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky