úterý 28. března 2017

Plastová klouzačka

Skvěle se hodí do pokojíku ale i na zahradu ke klouzání do písku i do menšího bazénku. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů skluzavka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Cubs plastová skluzavka modrá Skladem ks. Tmavě růžová skluzavka 28m značky MH je Ferrari mezi krátkými skluzavkami ( obsahuje více materiálu).


Plastová skluzavka pro prima zábavu na zahradě, nebo u vody. Upevňuje se ve výšce cca 2-35m. Nosnost 1kg Vám zaručuje, že se nemusíte bát o bezpečí vašich dětí. Dětem přináší dlouhé hodiny zábavných her.


Bočnice s madly a mohutné. Skluzavka Paradiso je vyrobena z kvalitního lehkého plastu. S nosností 1kg jsou naše klouzačky vhodné pro všechny soukromé zahrady i. Dětská plastová skluzavka vyrobená z HDPE plast, ošetřená UV stabilizátorem.


Klouzačka plastová Junior v designu SPIDERMAN. Splňuje bezpečnostní certifikát EN 71. Ideální nástupní výška je cca 1cm. Ahoj, chtela bych koupit plastovou klouzacku mrnousovi.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Dětská klouzačka - Dětský bazar na největším portálu pro těhotné a maminky s dětmi. Vytvoří úsměv na tváři každého dítěte. Bezpečná dětská plastová klouzačka fialová, odolná vůči UV záření a mechanickému.


Nohy na konci žebříku zabezpečují lepší stabilitu klouzačky. Dodáváno v barevnosti v závislosti od . Je vhodná jak do interiéru, tak i do exteriéru. Dobrý den, máte nějaké dětské klouzačky za zvýhodněné ceny? Tato velká klouzačka CHICCO.


Krásná klouzačka pro milovnice Barbie,nosnost 60kg,klouzačka není. Pevná skluzavka z kvalitního plastu vhodná pro nejmenší děti. Kluzná plocha 130cm, šířka. Hračky na zahradu od firmy GRANDSOLEIL prozáří každý dětský kout na zahradě i doma!


Konstrukce je vyrobena z ušlechtilé, nerezavějící oceli, která s nerez šrouby a možností ji upevnit k zemi, . Vhodná na zahradu i do interiéru. Robustní konstrukce je vyrobena z kvalitního, zdravotně nezávadného plastu. Bazarové zboží se zárukou Zboží, které jinde neseženete O mně Komentáře Přidat Karla do oblíbených Kontakt Více o Karlovi Dětská venkovní klouzačka.


Děti si olíbí veselý tvar a zbarvení skluzavky, která . Kvalitní dětská skluzavka s přípojkou na vodu je vyrobena z pevného plastu. Přídavnou skluzavku lze umístit k většině dětských hřišť s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky